Bárányhimlő elleni / Varilrix oltást más sem tudja megvenni?
Egyszerűen képtelen vagyok beszerezni az oltást, már végigjártam az összes patikát a környéken és mindenhol ugyanazt mondják: nincs és decemberig nem is lesz. Ilyenkor mi van? Nekünk ráadásul fizetni is kéne még érte mert kicsúsztunk korban de gondolom leterhelte a rendszert az, hogy kötelezővé tették. Novemberben kapná meg a gyerek de most nem tudom mi tévő legyek.
Valaki járt már így valamilyen oltással vagy pont most van a bárányhimlő ellenivel így?
Más oltással persze. Volt már hiány Rotából, Bexsero-ból is, amikor pont kellett.
Telefonáld körbe ne csak a környék patikáit. Érdeklődhetsz netes csoportokban is. Segíthet.
A Varilrix tavaly nyáron is hiánycikk volt, azaz pár hetet várni kellett rá. Idény nyáron sem volt minden patikában, de a kicsiknek kaptam azonnal, csak nem az első helyen. A Bexsero ellátás 2017/2018-ban nagyon akadozott, volt, hogy fél évig sem volt, külföldről is hozatták szülők.
Amúgy semmi nincs, megkapja kicsit később. Sosem pánikoltam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!