Kinek lesz ingyenes a bárányhimlő elleni oltás, valaki tud pontos infót adni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy szeptembertől lesz az,és 15 hónapos kortól. Az én fiam tavaly májusban született akkor ő már nem jogosult? Védőnő szerint nem 😕2019. máj. 21. 17:16
1/5 anonim válasza:
Jól mondja a védőnő.
13-16 hó közt adják, ha jól számolom pont 16 hós lesz szeptemberben. Hát, orvost kérdezd meg, ha mindenképp be akarod asatni, akkor ki kell fizetned.
2/5 anonim válasza:
Nem 13 és 15 hónap között adják, hanem 13 hónaposan és 15 hónaposan, mert 2 vakcinából áll. Bőven lemarad, mert a szeptemberben 13 hónaposok lesznek az elsők, akik megkapják. Az idősebbek kiesnek.
3/5 anonim válasza:
Csak a július 31 után születetteknek lesz ingyenes. Júniusi születéssel sajnos mi is lecsúszunk róla, de mindenképp megkapja így is.
4/5 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja, nekem azt mondta a vedőnőm, hogy a 2018. aug. 1-je (vagy július 31.) után születetteknek kötelező. Az én lányom júniusi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. máj. 22. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!