Hogy oldjátok meg a betegségeket, ha beteg a gyerek? Mennyire toleráns a munkahely?
Felváltva. Én,apa illetve ha olyan a helyzet hogy nem tudunk eljönni,akkor a nagyszülők is besegítenek.
Nálunk ezzel eddig nem volt gond.Sose szoltak hogy sok lenne a hiányzás,pedig mind bölcsibe, mind az oviba sokat betegeskedik.
Nálunk kevés az ember, sok a munka, 5 éve dolgozom a munkahelyemen, soha nem mentem táppénzre, pedig volt párszor beteg a fiam. Nagymamával volt betegség idején, vagy a férjemmel, ő többször meg tudta oldani. Én magam is akkor mentem már táppénzre a munkahelyemen, amikor tüdőgyulladás gyanús voltam és azt mondta a háziorvosom, hogy nincs mese, kiír táppénzre. :D De ez egy alkalom volt az 5 év alatt.
Pedig állami munkahelyen dolgozom...Nyilván ki nem rúgtak volna azért, mert elmegyek táppénzre, de a munkámat senki nem csinálta volna meg helyettem, csak felgyülemlett volna, ha elmentem volna akár magammal, akár a fiammal táppénzre, akkor meg utána szó szerint megittam volna a levét. Így sokszor bár alig élve, de bementem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!