Vajon hányadik babáig toleráns a munkahely? Úgy értem, ha vki egymás után otthon van velük, a mh állományba tartja, ő meg évek óta sehol?
Szerintetek egy idő után besokallnak, és azt mondják "lépj ki, vagy gyere vissza dolgozni"?
Multicég alkalmazotjáról van szó
Ez nem a munkahely toleranciája, mivel jogszabály kötelezi őket arra, hogy állományban tartsák a kismamákat, és nem mondhatják, hogy gyere vissza, vagy lépj ki.
Viszont a multikra is erősen jellemző, hogy megpróbálják az anyukákat rászorítani a közös megegyezésre, hogy megszabaduljanak tőlük. És az is gyakori, hogy első adandó alkalommal, amikor törvényesen megtehetik felmondanak.
Nem mutinál dolgozom, szülés előtt több mint 6 évet lehúzta itt(első gyerek után kerültem ide), 35 . hátig dolgoztam és nemrég szemesültem azzal (márciusban) , hogy meszűnt a munkakörö
Most arra várok, hogy mi lesz, elvileg szepetembertől me(het)ne a kicsi bölcsibe.
Pedig csak 2 gyerekem van és nem 5-6 éve vagyok itthon, hanem 2,5.
Ha gyereket szülsz , elástad magad a mukaerőpiacon, ez
van:-(((
07:04-es!
Leirtad a kulcsszót! te a felsővezetésben dolgozol! de a többségünk: Nem! igy a munkáltató számára teljesen gondmentesen pótolhatóak vagyunk! mig egy vezető beosztásban dolgozó személy, biztosan nagyon is érti a dolgát és nem mindenki tudja átvenni a helyét! nah, de pl.: egy eladó, pincér, dajka, titkárnő stb... simán kiteszik őket, mert nincs haszon belőlük!
Bocsánat kedves kérdező az Off-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!