Nektek mi volt "felesleges" a babaszobában?
Mi az amit a másodiknál már nem vennétek meg vagy pl nem a drágábbat használnátok?
Babamérleg - új vagy használt / esetleg bérelt
Fürdetőkád + állvány
Játszószőnyeg / pihenőszék
Bébifon / kamerás
Babakocsi kiegészítő
Cumik
Játékok
Gyógyszerek
Ruhák
Akármi, ami tulajdonképpen nektek feleslegesnek bizonyult.
És ugyanígy bármi, amiből nem vettetek volna másikat csak az adott fajtát?
- Babamerleg koraszulott babaknal indokolt tudtommal, egyebkent csak folosleges stresszeles.
- A mellszivot csak nagyon ritkan hasznaltam, mar foleg apasztasnal, en sem tudtam vele fejni normalisan, pedig Medela Swinget vettem (szoptattam viszont sokaig).
- Foloslegesek voltak melle a tejtarolo tasakok, azt gondoltam, mert anyukam tejleado volt, majd en is telepakolom a frigot.
- Cumi, cumisuvegek: nem fogadta el
- Babaöböl/kisagy: rengeteget ebredt, es csak mellettem tudott aludni
- Lapos legzesfigyelo: az egyuttalvas miatt nem tudtuk hasznalni
- 3in1 babakocsi: a mozesbe csak ritkan tudtam beletenni, uj volt, mikor eladtuk, akkor is egy az egyben ujnak nezett ki, cipelni is nehez volt lepcson fel-le (pedig a sportresszel csak 10 kilo volt, de igyis utaltam cipelni), es ulnitudasig nem maradt meg babakocsiban (utana mar igen).
Szoval ember tervez, aztan kiderul, milyen lesz a baba...
#11-es vagyok, amit rengeteget hasznaltunk, az a hordozokendo, majd csatos hordozo, ferjemnek az elso sikerelmenye, hogy abban megnyugodott vegre nala is.
- Szoptatos hintazo fotel (Kika), hasznaltan 35e korul volt, minden forintot megert
- gimnasztikai labda (nagy meretu, altatashoz), azt sajnalom, hogy nem elobb vettem
Ami teljesen folisleges volt (kaptuk), azok a cipzaros, kapucnis pulcsik az elso fel-1 evben.
Kisagy - amig nagyon pici volt, babaobolben aludt, majd a foldon volt egy szivacs, mert ugy tudtam elaltattni, most mar leesesgatlos agya van, a kisagyban kb soha nem aludt.
Pihenoszek - utalta, egy dologra jo bolt, ha nem tudott kakilni, abban mindig sikerult neki :D
Pelenkazo asztal - soha az eletben nem hasznaltam, nem allt kezre, megoldottam mashol.
Cumik - nem fogadta el egyiket sem, pedig egy vagyont koltottem rajuk.
Mérleg. 1 hétig mértem otthon. Tovább nem.
Adamoo hinta, utálta, visitott benne mindig.
Babakocsi mózes része. Csak a bébihordozó és a sport tetszett neki.
Cumi
Cumisüveg
Babakörömvágó olló, nekünk inkább egy jó csipesz vált be.
Kiságy😄
Fürdetőkád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!