Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » 23.5 fokos hőmérséklet éjszaka...

Sz.Jolán kérdése:

23.5 fokos hőmérséklet éjszaka a babaszobában?

Figyelt kérdés
A panellakásunkban ha mindenhol kikapcsoljuk teljesen a fűtést, így is 23,5 fok van. Novemberben szülök, és félek, hogy ez a hőmérséklet éjszaka túl meleg lesz. Nappalra úgy tudom, jó. Mit lehet tenni? Vagy ez még elfogadható éjszakára?

2016. okt. 11. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem kell úgy bepólyálni, mintha izzasztani akarnád. Nem volt még gyerekem, de ez abszolút logikusnak tűnik. Maga a hőmérséklet nem tűnik vészesen soknak. Az olyan kellemes emberi.
2016. okt. 11. 01:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nappalra is, éjszakára is kicsit sok. De gondolj bele, az én lányaim nyáriak, ők 30 fokban aludtak. A hőmérsékletnek megfelelően kell öltöztetni.
2016. okt. 11. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Novemberben is ennyi lesz? Mi is panelban élünk és szeptember végén szültem tavaly. Kibírta a kisbabám, hogy 23-24 fokban aludt októberben, nyilván nem vastag hálózsákban altattam és nem öltöztettem fel annyira. De novemberben már csak 21-22 fok volt bent.
2016. okt. 11. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kinyitod az ablakot, akkor nem megy lejjebb? 12-14 fok van kint jó esetben, 15 perc szellőztetés után is simán lemegy a hőmérséklet.
2016. okt. 11. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Novemberben remélem, hűvösebb lesz, és csökken 1-2 fokkal a hőmérséklet.

Ha nem, akkor tényleg annyit tehetek, hogy nem oltoztetem fel annyira és többet szelloztetek.

2016. okt. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!