Babafészket érdemes venni újszülöttnek, vagy ez is egy a felesleges kategóriából?
Biztos van akinek hasznos. Szerethetik a kuckósabb fekhelyet de az enyémnek a mózeskosár tökéletesen megfelelt.
Nem éjszaka kell használni, hanem mikor nappal rálátsz, akkor biztos nincs vele gond.
Külön altattam a lányom a kezdetektől, de a kiságyat utálta, főleg nappal. Mózesben jókat aludt.
Az én babám imádja! Most is épp abban alszik és sehol máshol nem hajlandó (a kezünkön kívül). Nagyon hasznos mert ha elalszik benne is mozdítható anélkül hogy felkelne. Könnyű vinni a nagyiékhoz ha csak egy délután erejéig vigyáznak rá és abban tud aludni bárhova leteszik, nem kell az utazóágyat cipelni. Jó kuckós neki, megnyugszik benne. Jó ha köztetek alszik, mert nem tudtok ráfeküdni. A fulladásveszélyt én nem értem, hol fulladna bele? Olvastam erről én is de nem gondolom hogy ez reális veszély. Az oldalához nem tudja úgy odafúrni magát hogy megfulladjon, az alja pedig a miénknek kókuszbetétes így kemény. De amúgy még légzésfigyelőt is lehet alá tenni! Kivehető belőle a matrac egyébként és csak a huzat külön könnyen mosható.
Én is feleslegesnek tartottam de a férjemnek nagyon tetszett azért vettük és szerintem az egyik legtöbbet és legszéleskörűbben használt babaholmink lett.
Én is úgy vagyok vele, hogy ha ajándékba kapnánk akkor használnánk, de venni nem vennék.
Főleg amiatt, hogy hamar kinövik és a mozgásfejlődés miatt hamar ráunhat a “bezártságra”. Fél évesen már simán foroghat ide oda (persze sokan nem teszik ezt ekkor még).
Akkor már inkább a babakocsi Mózes részét venném igénybe. (Első három hónapban nekünk is inkább az volt a megoldás a nyűgösség ellen.
Bolcsohalal eselyet noveli
Ne hasznald
Én nem vettem, feleslegesnek tartom.
Szép, cuki, de irtó gyorsan kinövi a gyerek, a levegőt meg nem hagyja rendesen keringeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!