Szemből, oldalról oda se férsz rendesen. 😊 Mi kombi kiságyat vettünk, nagyon szeretjük.
2018. nov. 9. 13:18
2/10 anonim válasza:
Sose értettem, hogy lehet oldalról pelenkázni... Nekünk kombi ágyunk volt, ott szemben fekteted a babát magaddal.
2018. nov. 9. 13:21
3/10 anonim válasza:
Mi ikeásat vettünk. Nem emlékszem a pontos típusra, de a lényeg az volt, hogy később átalakítható legyen sima szekrénnyé. (kicsi a hely, a kombi kiságyak meg nem tetszettek)
2018. nov. 9. 13:27
4/10 anonim válasza:
Én az ikreket most oldalról pelenkázom, nem vettünk külön pelenkázót, egy komód tetejére tettük a lapot. A nagyot szemből pelenkáztam, és bár soha nem gondoltam volna én sem, így oldalról sokkal egyszerűbb (nekem).
2018. nov. 9. 13:34
5/10 anonim válasza:
Külföldön lakom, itt kizárólag olyat kapni ahol oldalról lehet pelenkázni.
2018. nov. 9. 13:40
6/10 anonim válasza:
Egy sima komódot ami pont akkora, hogy ráfér az alátét. Szemből pelenkázzuk, direkt hagytunk ott helyet a komód mellett. 6 hónapos a gyerek és eddig bevált, még mindig ott pelenkázzuk.
2018. nov. 9. 14:13
7/10 anonim válasza:
Ikeaban vettük, “hensvik” tipusú. Nagyon szerettük! Most két éves a lányunk, most szereltük le a pelenkázólapot, de csak mert kicsi a szoba és sokszor útban volt, mert elérte a gyerek magassága a pelenkázólapot, így a fejét párszor beverte. De utána sokáig hiányolta a pelenkázót😄
Jó pont volt hogy később fel lehet hajtani a pelenkázó részt és így kis szekrény lesz belőle, szemből lehet rajta pelenkazni. Jó nagy, szeretem, bár második gyereknél én nagyon erősen gondolkozom az egybe szerelt kiságy + pelenkázón.
2018. nov. 9. 15:20
9/10 anonim válasza:
Semmilyet.
Volt egy fenyő íróasztal sok fiókkal, amire vettünk egy merev pelenkázólapot.
Tökéletes volt, még majdnem 3 évesen is azon pelenkáztam a 100 centis gyereket.
2018. nov. 9. 15:35
10/10 babyboom567 válasza:
Mi brendonban vettünk nagyon drága fenyő pelenkázókomódot, hogy "dejó lesz" milyen praktikus,hogy az oldalára odafér minden pelenkázókellék.
Na 3x funkcionált pelenkázóként,1x a doki szülés után mikor kijött, 2x a védőnő.Mert azt senki sem mondta,hogy pl állni sem fogok tudni szülés után,könnyebb volt nekem ágyon csinálni(egy pelenkázó lapon).Egy időben ágyneműtartóként használtuk a tetejét,most tv-állványként funkcionál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!