Miért jó a kombi kiságy? Nektek milyen van? Külön kiságy és pelenkázó vagy kombi kiságy?
Nekem sem tetszett a kombi.
Mi 140x70 ágyat vettünk amiben 5 éves korukig elfértek(levehetö rács). A pelenkázó komódról a pelenkázó levehetö és sima komod maradt.
Mi egy elég nagy összeget adtunk ki a baba-gyerek bútorért, de olyat vettünk amit soha nem kell lecserélni, mert nagyságra és kialakításra akár egy felnöttnek is jó. Csak az ágyat cseréltük le ugyan ennek a márkának és típusnak az ágyára. Szerintem összeségében megérte, mintha 3-4 évente egy új bútort vennénk.
Eredetileg kombit akartam ami átalakítjató ifjúságivá
Aztán végiggondoltam jogy több gyerekrt akarunk, 3 gyerrk után kétlem hogy ifjúságivá alakítanánk
Mindenesetre olyan pelenkázó van amiről ha a feltétet levéve sima komód lehet.
Azért is jó h külön vxn, mert nem velünk alszik, de a mi szobánkban van az ágya, de minden más holmija a saját szobájában
3,5 hós
Külön kisagy 60*120 és egy sima komodot vettünk amire tettünk egy pelenkazo feltette, így azt levéve sokáig tudjuk majd használni.
Így találtam ki a szóvá berendezését, illetve hallottam ismerosoktol, hogy a kombi kisagy ifjúsági aggya alakítva nagyon keskeny és kényelmetlen.
Köszi, akkor a kombi leszavazva :-)
Én is a külön felé hajlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!