Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Miért jó a kombi kiságy?...

Miért jó a kombi kiságy? Nektek milyen van? Külön kiságy és pelenkázó vagy kombi kiságy?

Figyelt kérdés
Ki mi mellett voksol?
2018. okt. 25. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kombi volt. Miert? Mert az kölcsön kaptam. Ha simat kapok kölcsön, azt hasznalom. :D

A szelesebb regifajta. En szerettem. Mert eleg magas es en is magas vagyok. Nem szerettem ágyon, foldon pelenkazni. Sokkal kenyelmesebb nekem. A szoba elég nagy, így elfert. Ez tenyleg fugg sokmindentol, h neled bevalik-e.

2018. okt. 25. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Kisagy és mellette egy fiókos komód tetején pelenkaztam, amire tettem egy pelenkazo alátétet. Szerintem felesleges ezért külön bútort venni.
2018. okt. 26. 00:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi kombit vettünk, de olyat, amiből később ifjúsági ágy + íróasztal + éjjeliszekrény + fiókos szekrény az asztalhoz alakítható ki. Nekem megérte, mert csak egy babát terveztünk, de ha lenne második, neki is ilyet vennék. Az ifjúsági ágy is szép nagy lesz, 70x180, szóval sokáig jó lesz.
2018. okt. 26. 08:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a kombi egyáltalán, inkább külön kiságy+pelenkázó. Mi még nem vásároltunk bababútorokat, eddig ami nagyon tetszik, az a Stokke Sleepi Mini, mert amíg a baba pici, bölcsőként használható, de ahogy nő, átalakítható kisággyá is.
2018. okt. 26. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom nézed-e még, de mi vettünk egy 120×60-as kiságyat és komód helyett csupán egy merev aljú kisagyra tehető pelenkázófeltétet, amit néhány hónap utàn már a földön használtam a mozgásfejlődés megindulása miatt. Kiságyból jobb lett volna a 140×70-es, mert a fiam nő, mint a gomba, pedig egyikünk se extrém magas, és bizony látom, hogy már kényelmetlen neki, pedig még csak 16 hónapos.
2018. okt. 28. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!