Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Milyen pelenkázó lapot vegyek,...

Milyen pelenkázó lapot vegyek, hogy több babát is kibírjon? A merev falúak tartósabbak, mint a puha pelenkázó lapok?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudsz olyat venni, ami olyan sokáig jó. Sajnos az a műanyag réteg, ami színes, figurás, nem bír annyit, mert széthasad. A szivacs attól még jó benne, de ha a lyukon befolyik a pisi mondjuk, akkor nem lehet tisztítani, bebüdösödik és akkor kuka. Nekünk max 6-8 hónapot bírt egy lap.

A merev nem tartósabb szerintem, ugyanaz a műanyag borítás van rajta.

2017. aug. 25. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk merev van, még nincs 5 hónapos. A sarka bomlott szét, így egyenlőre nem tud beázni, de valószínű nemsokára az én szememet fogja zavarni, azért cserélem majd le. Tuti nem bír ki több babát egy sem.
2017. aug. 25. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Barátnőméknek puha van, második gyereknél használják, semmi baja, viszont mindkettővel csak fél évig nyúzták aktívan, utána már többet pelenkázott ágyon, földön, mint a lapon.

Nekünk merev van, 2 éve használjuk napi szinten (itthon csak ott pelenkázok, igen, a 2 éves gyereket), most is hibátlan, és nem teszek rá semmi huzatot, alátétet pluszban.

Ilyenünk van:

[link]

2017. aug. 25. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. aug. 25. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Merev volt az első lányomnak és a másodiknak is. A nagynak 2 évet simán kibírt, pedig mindig azt használtuk. Pont a szobatisztaságra repedt be a műanyag rajta. A kicsi 4 hónapja használja, egyelőre makulátlan.
2017. aug. 25. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk merev volt, azt hiszem Baby Bruin. Simán kibírt 2 gyereket. Alul a sarkán, a végére megrepedt a borítás, de ettől még simán lehetett használni, nem ázott be! Megközelítőleg 3 évig használtuk, napi szinten! Mondjuk a kicsit 1 éves kora után már nem lehetett rátenni, mert folyton elmászkált, ugrált, féltem, hogy leesik, ha véletlen nem vagyok elég gyors, ezért őt már ágyon pelenkáztam utána, de a betétnek nem volt baja. A puha fajtát, viszont nem ismerem, nem tudom mennyire tartós!
2017. szept. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!