Milyen pelenkázó lapot vegyek, hogy több babát is kibírjon? A merev falúak tartósabbak, mint a puha pelenkázó lapok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 12:00
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz olyat venni, ami olyan sokáig jó. Sajnos az a műanyag réteg, ami színes, figurás, nem bír annyit, mert széthasad. A szivacs attól még jó benne, de ha a lyukon befolyik a pisi mondjuk, akkor nem lehet tisztítani, bebüdösödik és akkor kuka. Nekünk max 6-8 hónapot bírt egy lap.
A merev nem tartósabb szerintem, ugyanaz a műanyag borítás van rajta.
2/6 anonim válasza:
Nekünk merev van, még nincs 5 hónapos. A sarka bomlott szét, így egyenlőre nem tud beázni, de valószínű nemsokára az én szememet fogja zavarni, azért cserélem majd le. Tuti nem bír ki több babát egy sem.
3/6 anonim válasza:
Barátnőméknek puha van, második gyereknél használják, semmi baja, viszont mindkettővel csak fél évig nyúzták aktívan, utána már többet pelenkázott ágyon, földön, mint a lapon.
Nekünk merev van, 2 éve használjuk napi szinten (itthon csak ott pelenkázok, igen, a 2 éves gyereket), most is hibátlan, és nem teszek rá semmi huzatot, alátétet pluszban.
Ilyenünk van:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. aug. 25. 19:24
5/6 anonim válasza:
Merev volt az első lányomnak és a másodiknak is. A nagynak 2 évet simán kibírt, pedig mindig azt használtuk. Pont a szobatisztaságra repedt be a műanyag rajta. A kicsi 4 hónapja használja, egyelőre makulátlan.
6/6 anonim válasza:
Nekünk merev volt, azt hiszem Baby Bruin. Simán kibírt 2 gyereket. Alul a sarkán, a végére megrepedt a borítás, de ettől még simán lehetett használni, nem ázott be! Megközelítőleg 3 évig használtuk, napi szinten! Mondjuk a kicsit 1 éves kora után már nem lehetett rátenni, mert folyton elmászkált, ugrált, féltem, hogy leesik, ha véletlen nem vagyok elég gyors, ezért őt már ágyon pelenkáztam utána, de a betétnek nem volt baja. A puha fajtát, viszont nem ismerem, nem tudom mennyire tartós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!