Ki mit használ, melyik jobb? Kiságyra tehető merev aljú pelenkázó vagy a puha, sík amit a komódra meg ágyra lehet tenni?
Ez szerintem csak hely kérdése. Nekünk pelenkázóra tehető volt, nem volt rossz, amíg a lányom halandó volt nyugton maradni pelenkázás közben, utána én már nem szívesen raktam rá a pelenkázóra, úgyhogy ágyon-földön pelenkáztam eldobható vagy mosható pelenkázó alátéten. Ez 4 hónapos korában volt egyébként.
Úgyhogy én ha újra kezdeném max. csak merev aljút vennék a kiságyra arra a pár hónapra, hétre, nem is vennék kifejezetten pelenkázó komódot sem...
Valószínű, hogy a következő gyerkőccel már kezdettől fogva ágyon fogok pelenkázni, mosható vagy eldobható pelenkázó alátéten, amit oda utazáshoz is első osztályú :)
volt mind a kettő
de nekem kényelmesebb volt a nagyágyon ülve pelusoznom
oda csak egy tiszta pelust terítettem le alá
Ha van komódod, akkor jó a puha is szerintem, de az ágyon elég kényelmetlen pelusozni.
Ha nincs komód és az ágyon szeretnéd, oda szerintem elég egy pelenkázó alátét is (mármint egy ilyen: [link] ) , akkor nem is kell a szivacsos.
Viszont most már olyat vennék, aminek oldalt magasított pereme van, csak mikor mi vettünk, még nem tudtam, hogy ilyen is létezik.
3-as vagyok:
Kisfiam 10 hónapos. Én az ágyon szoktam öltöztetni. Na az egy közelharc és rendszeresen elmászik közben. Ezt művelné pelusozás közben is. Szóval szerintem ha van rá lehetőséged kényelmesebb sokkal a komód, mint az ágy.
Nem beszélve arról, hogy a kisfiúk elég messzire el tudnak csövelni, amikor pisilnek. Az enyém pl. simán arcon pisilte már magát. :) Ezért se szívesen pelenkáznék az ágyon.
Nem is tudom mi lenne jobb ha a kiságyról a falra pisil vagy a takaróra? :-) De eddig még úgy néz ki a dolog,hogy lányka lesz.
Az ágyunk nem alacsony,egy komód meg már nem fér be sehogy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!