Hol lehet eldobható pelenkázó alátétet venni és egyáltalán melyik a jobb fajta?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 11:40
1/4 anonim válasza:
Nekem azt hiszem Baby Love márkájú volt, a barátnőm adta, mert már nekik nem kellett.
Szerintem DM-ben vagy Rossmannban biztos találsz.
Én csak akkor vittem magammal, ha mentünk anyósomhoz, vagy valahova. Persze egyszer sem pisilte le, tehát nem tudom, hogy mennyire megbízható baleset esetén. :)
Én azt az 1-2 darabot használtam 1 évig.
2/4 anonim válasza:
A dm-ben lehet kapni. Ha sokat utaztok, akkor szerintem érdemes az Ikeában venni egy felfújhatós pelenkázó alátétet. Nem drága, és nem foglal nagy helyet. Én ezt használom...
3/4 anonim válasza:
A Tescoban is van Libero és 6 db van benne.Hatszáz valahány forint.Igaz még nem próbáltam mert első babát várjuk,de nekem ez van itthon.
4/4 anonim válasza:
Nagyon jó a Liberó, én azt használom, ha megyünk valahová, könnyen összehajtható, a táskában elfér. Mi is 680 Ft körül vettük a Brendonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!