Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kismamák! Hányadik héten...

Kismamák! Hányadik héten rendeztetek be a babaszobat, mikor mostatok ki a baba ruhákat, mikorra lett minden kész?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 20:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első baba:

20 hetesen kezdtünk vásárolgatni, de előtte is kaptunk már dolgokat a családtól - széles rokonság, generációban messze az első gyerek volt, szóval mindenki nagyon várta. A babakocsi tartott egyébként a legtovább, nagyon sokat megnéztünk és hatalmas pocakkal is visszamentünk, mert kis korkülönbséggel terveztünk kistesót.

A szobája 30. hét körül lett kész (festés, függöny, bútorok, ilyesmi), a kisruhákat 34 hetesen mostam-vasaltam ki. Kórházi csomagot 36 hetesen csomagoltuk össze.

2. baba: 18 hetesen kezdünk ruhákat válogatni, hozzávásárolgatni pár lányos darabot. A szobafestést korábbra hoztunk, hogy még a nyári melegben meglegyen - 25 hetes lehettem. 33. héten raktuk össze a bútorokat, és onnantól minden adag mosásba kevertem a kicsi ruháiból is, csak hogy gyönyörködjem bennük (10 éves korom óta imádom az újszülött babaruhákat, nem tudom megmondani, miért). A kórházi csomagot 37 hetesen raktam össze, és a kislány 3 nappal utána úgy döntött, nem vár tovább. Azóta is kíváncsi teremtés :D

2018. júl. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!