Kismamák! Hányadik héten rendeztetek be a babaszobat, mikor mostatok ki a baba ruhákat, mikorra lett minden kész?
1. babámnál kb 36 hetesen lett kész minden. 27 hetesen és 32 hetesen vettem meg majdnem mindent, ami kimaradt azt 36 hetesen. 34 hetesen mostam-vasaltam, 36 hetesen a férjem összerakta a kiságyat, a szekrény 30 körül volt meg. Kórházi csomagot 37 hetesen raktam össze.
2. baba: félidő után néztem át mindent ami a fiamé volt, uniszex dolgokat befogtuk a kicsinek, innentől folyamatosan vásároltunk, 30 hetes korra megvolt majdnem minden. Ennek örömére mostam-vasaltam mert úgy gondoltam, később főleg ha még melegebb lesz, ennyi erőm se lesz hozzá. Kiságyat kb 25 hetesen vittük át a másik szobába, addig a fiam aludt benne, már szét se szedtünk, 30 hetes kor körül rajta a férjem legfelső szintre. Aztán sokáig vakartam a fejem, hogy min kéne szoptatni-aludni ha úgy van, 36 hetes korig gondolkoztam rajta majd elmentünk fotelágyat venni, rendelni kellett, 39 hetes elmúltam, mire megérkezett. Ennyire nem kellett volna kicentizni, de végül a kisasszony kivárta a kiírt napot.
A kicsi júliusi baba. Vettem 5-6 rugit, 7-8 rövid ujju body-t, 4-5 talpas nadrágot, 4 napozót de kaptunk még vagy 5-öt ajándékba. Meg 1-2 vékonyabb ill vastagabb pulcsit hűvösebb napokra.
Folyamatosan vettünk meg mindent, olyan 34-35 hetesen mostuk, vasaltuk ki a ruhákat.
Azt tudom (mert lefenykepezem), hogy október 5-én került minden a helyére lett kész a szoba (36+6), másnap hajnalban beindult a szules. Ha nem lettem volna kész a férjem mindent megcsinált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!