Fontos a babamérleg?

Figyelt kérdés
Szűkösen vagyok és ha lehet kihagyom ami nem égetően fontos. Természetesen megveszem ha azt mondjátok, hogy érdemes.
2017. aug. 18. 18:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

[link]

,,Két 25ml-es anyatej minta. A bal oldali ún. előtej -vizesebb állagú-, amely egy tejjel telt emlőből származik. A jobb oldali közel üres mellből származó krémesebb állagú ún. utótej."

Eleve nem lehet a vizesebb állagú tej ugyanolyan tömegű, mint a sűrűbb, nehezebb.

Mivel mindkettő van a mellben, ezért sem helytálló ez a grammos teória.

2017. aug. 18. 21:32
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem kell a mérleg, mi béreltünk és egyszer használtuk, sok haszna nincsen.
2017. aug. 18. 21:32
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Koraszulott babanal, es ott, akinel gondok vannak a sulygyarapodasnal erdemes lehet kolcsonozni, egyebkent boven eleg havonta merni a gyerekorvosnal/vedononel.
2017. aug. 18. 21:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok és gyors választ! :)
2017. aug. 19. 00:43
 25/27 anonim ***** válasza:
43%

Unokatesóméknál novemberben született a baba, 36.héten, 3 kg-val.

Ha nem lett volna babamérlegük, a hazajövetel után 1 héten keresztül minden nap el kellett volna vinnie a tanácsadóba, hogy a védőnő megmérje a súlyát (első nap mondta a védőnő, amikor kiment a babához)

A kölcsönzés sem biztos, hogy olcsóbb:

10ezerért már vehetsz babamérleget (ha kifogod, még 8-ért is)

Kölcsönzés: +50 km-re van a legközelebbi kölcsönző, 3ezer 1 út (vissza is kell vinned: 6ezer)

Kölcsönzési díj:

egyik helyen 1 hóra 3ezer,

másik helyen minimum 3 hóra bérelheted, havi 1500, +8000 kaució.

A legolcsóbb kölcsönzés így 9ezerre jön ki.

10ért meg megveszed.

2017. aug. 19. 08:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Én használtan vettem ugyanolyan fajtát, ami ismerősnél jól bevált. Így kb. annyi volt, mint pár hónap bérlés, aztán nem kellett utána visszavinni, meg fizetgetni. Mi azóta is használjuk, a macskákat mérem vele. (Az állatorvos is babamérlegen mér.) Na meg jó lesz a következőnek is, ha lesz. Bár én inkább az érdekesség kedvéért mértem, amúgy jól meg lehet lenni nélküle is, de ne gondold, hogy csak olyan drágán lehet megoldani.
2017. aug. 20. 00:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Már 2,5 éves a lányom, nem volt soha mérlegünk, nem is kellett.

Annál van értelme, aki láthatóan nem hízik, növekszik.

2017. aug. 20. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!