Egy ujszulott erkezesere milyen pelenkat kell venni? Es mennyit?
20.-ára vagyok kiirva mar csak a pelenka hianyzik, fogalmam sincs milyet kell ilyenkor venni, elso babank lesz.
Ti mivel kezdtetek? Hanyassal? Mennyi fogyott el egy honapban? Illetve torlokendo es kenocsbol?
Én pampers newborn-t vettem, kórházba liberot adtak de az hamar átázott. Azt nem tudom mennyi fogyott, nem érdemes sokat előrevásárolnod mert nem tudni te babádnak melyik válik be.
Most 11 hónapos és még mindig pampers premium care-t használunk.
Törlőkendőből is pampers illetve sudocream ami bevált popsira, bár elején gyógyszertárit használtunk de az állagát utáltam.
1-es számú pelenkát vegyél, legyen az pampers vagy bármi. Tény, hogy a pampers jobban bírja, de nekem a tesco-s vált be a legjobban :D
Vigyázz, az auchanos pelenka a fiamat és az unokatesóját is kiütötte..
Vegyetek először kisebb csomagot, ha beválik akkor vesztek még.
A kórházban úgysem fog elfogyni egy csomag..
Egy tipp: szerintem nálatok is lesz olyan, aki pelenkát visz majd ajándékba. Remélhetőleg tudja hogy 1-es kell :D
Mi 1x SEM vettünk pelenkát egészen a 2-es időkig, mert mindig volt valaki aki hozott..
Mi körülbelül max 1 hónapig használtuk az 1-eset, utána értelemszerűen 2-es jött.. De azt hamar cseréltük 3-ra, mert rohamosan nőni és gyarapodni kezdett.
Koszi mindenkinek :)
Azt olvasgattam hogy 200 db siman kell egy ujszulottnek, szoval veszek tobb fajtat felet az 1esbol felet a 2esbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!