Ha elkeszul egy ujszulott szuletesi anyakonyvi kivonata, ertesitenek?
Figyelt kérdés
Honnan tudjuk hogy elkeszult, es mehetunk erte az Anyakonyvi Hivatalba?2017. jan. 20. 16:08
1/8 anonim válasza:
Nem kaptunk értesítést.Azt mondták 2 hét múlva már biztos kész van,akkor menjünk érte.
3/8 anonim válasza:
Szerintem kórháza válogatja.nálunk megmondták hány nap múlva telefonáljunk,hogy kész van e.vissza kellet menni érte
4/8 A kérdező kommentje:
Nekunk a 6. keruleti Anyakonyvi Hivatalba kell bemenni erte, ez biztos, de akkor felhivom oket, mikor lesz kesz. Mert nincs regisztralva online a hazassagunk, es igy tobb ido azt irjak. Januar 3-an szuletett a babank.
2017. jan. 20. 16:22
6/8 anonim válasza:
Látom a pontozók nem bírnak magukkal.Biztos sokkal jobban tudják,egy-egy helyen mi a szokás.
7/8 anonim válasza:
Dél-pesti-ben szültem, első esetben hétfőn, kedden jött az anyakönyvvel foglalkozó hölgy, szerdán megkaptam az anyakönyvet, csütörtökön hazamentem.
Második esetben csütörtökön szültem, pénteken jött a hölgy, de hétvégén szombat-vasárnap nem dolgoznak, - engem pedig hazaengedtek vasárnap - így következő héten kellett a kórházba visszamennem a kivonatért ÉS a lakcímkártyáért. Szóval kórháza válogatja. (Amikor Gyöngyösön szültem, akkor a hivatalba kellett bemenni, de egyik esetben sem értesítettek.)
8/8 anonim válasza:
Bp.,IX. kerület.Nem értesítettek,és be kellett menni a kivonatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!