Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angliai kismamak, van valakine...

Angliai kismamak, van valakinek leforditott szuletesi anyakonyvi kivonata, amit megosztana velem?

Figyelt kérdés

Holnap mennenk Londonba a kicsinek intezni a papirjait, es mi csinaljuk a forditast (nem akartunk olyan sok penzt kifizetni a forditasert) Szivesen vennem ha olyan valaki akinek mar megvan a magyar forditasa megosztana velem.

Koszonom

2009. márc. 29. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fogják elfogadni a te fordításodat, Hivatalos papiroknál csak akreditált fordítóiroda hitelesített fordítását fogadják el. Tehát nem elég a fordítás, azt még hitelesíttedned is kell.
2009. márc. 29. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
A hitelesitest a nagykovettseg vegzi el, nekunk csaka forditast kell vinni.
2009. márc. 29. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Elfogadják az általad készített fordítást.

De melyik kivonatot szeretnéd?

A piciét vagy valamelyiket a tiétek közül?

Nekünk a miénket kellett angolra fordítani, megcsináltam, azt azonnal el is fogadták. Azt tudnám neked bemásolni.

A piciét Pesten fordíttattuk magyarra.

2009. márc. 29. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia

Ha a piciet el tudnad kuldeni nekem erre a cimre azt nagyon megkoszonnem.

Nekem azt mondtak csak a kicsi anyakonyvi kivonatanak magyar forditasa kell. Meg az a nehany papir amit le lehet tolteni a nagykovettseg honlapjarol. Nektek kellett valamimast is vinni?

2009. márc. 29. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja irtam privit
2009. márc. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!