Ujszulott kisbabatok veletek egy szobaban aludt?
Figyelt kérdés
Aprilis vegere varjuk a babankat,ugy szeretnenk ha ejszaka is egy szobaban legyen velunk,hisz olyan picike meg,nem is lennek nyugodt ha masik szobaban aludna.persze a sajat kicsi agyaban lenne,de inkabb arra lennek kivancsi milyen idos kortol vittetek at a gyerekszobaba ejszakara?2013. nov. 17. 15:26
2/14 anonim válasza:
nekünk rögtön külön szobába aludt mindkét gyerekem (most gondolom mindenki lepontoz miatta)
mivel volt bébiőr,és légzésfigyelő nem aggódtam hogy bármi gond lenne. és így nem kellett később átszoktatnom sem.
De azt olvastam erről hogy a legjobb féléves kora körül átszoktatni,mert akkor még könnyebb..
3/14 anonim válasza:
nem aludt velünk egy szobában, már az első otthon töltött napján a saját helyén aludt.
4/14 anonim válasza:
Az első perstől kezdve volt külön szobája, de egy pár hétig én abban a szobában aludtam, illetve bármikor átmegyek, ha szükséges (már 15 hónapos). Úgy voltunk vele, hogy ha már megtehetjük, hogy külön szobája legyen, akkor legalább a férjem tudjon nyugodtan pihenni. Több férfi kollégámat láttam már, hogy rendszeresen munkára alkalmatlan állapotban jöttek dolgozni, mert egy szobában van velük a kisbaba.
5/14 anonim válasza:
Kislányom 1 éves koráig velünk aludt egy szobában sajnos azért mert egy szobás lakásban laktunk elköltöztünk késöbb 2 szobás lakásba most 6 éves most szokott még csak át a saját szobájába és csak azért mert megígérte a megszületik a kis testvére akkor vele fog aludni egy szobába . Szóval vigyázz nagyon nehéz dolgod lesz ha sokáig veletek fog aludni .
6/14 anonim válasza:
Nálunk is csak egy szoba van egyenlőre. Így egy szobában vagyunk kezdetektől, már elmúlt két éves. De ha lett volna külön szoba, akkor én úgy csináltam volna, hogy a gyerekszobában aludtam volna inkább amíg szükséges, hogy később ne kelljen átszoktatni. Egyébként én is úgy hallottam, hogy fél éves kor körül érdemes átszoktatni.
7/14 anonim válasza:
Az első perctől velem aludt, 'oldalkocsis' megoldásal volt az ő ágya a miénkhez tolva. Most másfél éves, kb. egy éves korában került a aját ágyába, saját szobájába, minden probléma nélkül átszokott és ott alszik éjjel. A lehetőség megvan, ha szeetne, át tudna jznni hozzánk éjszaka. Nem akar :-)
8/14 anonim válasza:
A saját szobájában aludt, én egy ideig ott aludtam vele.
A férjem épp a próbaidejét töltötte az új munkahelyén, így muszáj volt kialudnia magát. Egyébként lehet, velünk aludt volna.
9/14 anonim válasza:
Egy szobában de külön ágyban aludt. Nekünk így volt jO. Apukát 2 nap után nem zavarta ha ébredt a gyerek, nekem meg nem kellett tök kómásan egyik szobából másikba csoszogni, meg vissza, hanem magam mellé tettem a gyereket, amíg szopizott, én is bóbiskoltam. Ha másnak máshogy jó, akkor csinálja másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!