Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen furdetot hasznaltatok...

Milyen furdetot hasznaltatok ujszulott kisbabatok furdetesehez?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
a gyógyszertárit a mai napig ,pedig már elmúlt 2éves
2010. szept. 15. 10:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Gyermekorvos által felírt,gyógyszertárit.
2010. szept. 15. 10:28
 3/15 anonim ***** válasza:
gabi, johnson, 7 hetes a babám, de nagyon mázlista vagyok, mert nem érzékeny a bőre, még nem csattogta ki a fenekét a koszos pelenka.
2010. szept. 15. 10:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Orvos által felírtat.
2010. szept. 15. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárit, amíg el nem fogyott az a tégely, amit a doki felírt. Utána Johnsonst, most pedig Gabit. Hála Istennek nem érzékeny a bőre, testápolót sem kell használnunk.
2010. szept. 15. 10:38
 6/15 anonim ***** válasza:

Első pillanattól kék johnsons-t.

Nekünk a doki csak a vigantolt írta fel. Sem popsi krémet, sem fürdetőt...

2010. szept. 15. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárit, az a legjobb és a legolcsóbb.
2010. szept. 15. 10:56
 8/15 anonim ***** válasza:

10 hónapos és gyógyszertárit.

Akkor használtuk el a csomagokban kapott pici johnsont, amikor nagyiéknál vagy egyéb más helyre mentünk. Oda nem cipeltük a nagy 300 g-os tégelyes fürdetőt, de mostanában jöttem rám hogy 100 g-osat is lehet kapni, így már a nagyiék is kaptak egyet, szóval már ott is azzal fürdik a gyerkőc.

Ő sem pattogzott még ki semmitől, csak egy kicsit a melegtől, de én ekcémás vagyok/voltam, rajta is kijött télen a sapi alatt, ezért inkább biztosra megyek. Neki még nem kell illatosnak lenni, elég a babaillata.

Egyébként kaptunk egy nagy johnson jó éjt tusfürdőt, azt én használom :o) Hátha nincs benne annyi adalék, mint a normál tusfürdőkben....

2010. szept. 15. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak gyógyszertárit! Ritka, hogy nem érzékenyek a Gabi-ra és társaira.. Mellesleg sokkal olcsóbb.
2010. szept. 15. 11:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Neogranormon fürdető, érzékenyre is! a johnsons ekcémára hajlamosít, a gyógyszertári meg nem illatos...
2010. szept. 15. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!