Ki mikor kezdett vásárolni ill. szerintetek anyukámnak van igaza?
En 24 hetes vagyok. Imádok venni a kisfiamnak ezt-azt. Ne nagy dolgokra gondoljatok, egy-egy rugi, hálózsák, ilyenek. Nem hagynám ki ezeket a kis örömöket.
Már babakocsija is van, mert az egyik ismerősnek volt eladó, nagyon jo állapotú, nem hagytuk ki.
A barátnőm tegnap szólt hogy elhozták az utazóágyat nekünk.
A húgom is összekeszitette a babás cuccait már részünkre.
Nekem már semmi nincs meg, 13 éve szültem utoljára :)).
Anyosom fárasztott ezzel állandóan, hogy még ne örüljek, mert bármi történhet.
Nem hagyom elrontani az örömünket! Tudom, hogy bármi lehet(ne), de nem lesz!
Nem lehet igy hozzaallni. En gyerekapolo vagyok, es sajnos halnak meg gyerekek, meghal kisbaba, 'meg a 14 eves is.
Akkor most 14 evig ne koltsunk ra ? A baratnom anno 17 evesen halt meg , elutottek.
A ketesztfiam testverevel 8 honapos terhes volt az anyukaja mikor meghalt.
12 het utan nyugodtan vasarolhattok, sajnos a baj akarnikkr bekovetkezhet. De nem fog !!
19 hetesen mondtak meg h veszelyeztetett vagyok,nem csinalhattam semmit.Emiatt,babonabol semmit nem vettunk,de kapni kaptunk kisruhakat.28 hetesen befektettek,mert a baba elindult es vissza kellett tartani.33 hetesen kiengedtek,na akkor megvettuk meg a butorokat meg ami hianyzott(sok mindent kaptunk).35 hetesen szuletett a kislanyom ugyh jokor idozitettunk :D Miutan megszuletett belevetettem magam a kisruhak vasarlasaba,rossz volt h ez kimaradt.20 hetesen meg tenyleg korai mindent megvenni,egy ket dolog az belefer.30 hetesen mar batran :)
Boldog babavarast!
Ráérsz még,de ne is húzd sokáig.
Gondolj bele,hogy később nehezebben fogsz mozogni.
Én 34+5 hkm vagyok,egy hónapja vagyok szabin, azóta készülődünk,de egyre nehezebb, ingadozik a vérnyomásom,igazából mindig alacsony volt.Nagyon nagy a hasam,nyom a baba mindent,hamar kifogyok a szuszból.
És nyugodj meg,semmi baj sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!