Ki mikor kezdett vásárolni ill. szerintetek anyukámnak van igaza?
Butaságot mond, de szerintem is van még időd.
Munkatársam lánya fél évesen aludt el végleg, gondolom anyukád azt tanácsolta volna hogy ne verjêk magukat költségbe hiszen ki tudja meddig él majd (tudták hogy be fog következni még mielőtt megszületett volna).
Én 36 hetesen vettem meg az első dolgot
Ismerve a férjemet, nem értek vele egyet. :) Végig idegeskedném a kórházban töltött pár napot, hogy minden meglesz-e, és olyan-e, amit szerettünk volna. Jajj...
Az is igaz, hogy ha baj van, nem kell oda az üres kiságy, hogy rossz legyen.
Nem szabad így hozzáállni, hogy mi van, ha valami történik!
A helyzet az, hogy a fejlett orvostudománynak hála (szigorúan szerintem) nem nagyobb az esély arra, hogy szüléskor történik valami, mint arra, hogy egy gyereket 5 éves koráig végzetes baleset éri. Sajnos ez is gyakori eset, elég csak a híreket átfutni. :(
De nem lehet úgy élni, hogy mit tegyünk/ne tegyünk, mert mi van akkor, ha...
Most a ti dolgotok az, hogy boldogan várjátok a babát, és vásárolgassatok neki, szépítgessétek a gyerekszobát, és arról ábrándozzatok, hogy vajon milyen lesz hármasban az élet. :)
" és mikor megszületik a baba és a kórházban vagyunk még akkor a férjem elmegy és megveszi"
Igen,mert mint tudjuk,a babaholmik vásárolgatása tipikus férfihobbi.
Ráérsz még,ha esetleg a végére szabadságon leszel,akkor pont jó időtöltés lesz.
Nekünk a kiságyat rendelni kellett és 6 hét volt, mire ideért. (Vidéki bababolt)
Meg a férfiak nem annyira szakértők babaholmik terén, én egy dolog megvásárlását bíztam rá még a kórházban voltam, de a 400 Ft-os fürdetőszivacs helyett rábeszélték a bababoltban egy 4000 forintosra. Azóta inkább én vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!