Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Akinek kislánya lesz / van...

Akinek kislánya lesz / van milyen a szobájának a fala?

Figyelt kérdés

1. Ha már megvan a kislány milyen idős? Ha még nincs, mikorra várható?

2. Milyen színű a szobájának a fala?

3. Van-e rajta falmatrica vagy hasonlók, azaz mik szerepelnek a falon?

Kíváncsi vagyok másoknál milyen és hogy néz ki azért tettem fel a kérdést. Mi most várjuk az első babánkat aki kislány lesz és már készen van a szobájának a fala.

2016. okt. 17. 15:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Itt a kép a 2évesem erdős szobájáról. Ami látszik, az 4,5 nm a maradék másfelet egy szekrény foglalja el. Nem vagyok ügyes fotós. Még hiányzik pár polc, néhány virág, gomba és tündér, és a rajztábla.

[link]

[link]

(Igen a fal össze van firkálva)

2016. okt. 18. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:

7 éves a nagylány, az ő szobájában derékig lila a fal, dekorcsík, felette fehér. Az ágya felé festettünk különböző állatokat (elefánt, víziló és egy zsiráf vigyáz rá), az asztala felett pedig nagy mágnestábla van, amit bevontunk egy lila-fehér szíves anyaggal. Világos színű parketta van, nagy lila szőnyeggel.

4 éves a fiam, neki 3 fala nagyon nagyon halványkék, az utolsón pedig csíkos tapéta van, az ágya fölött szintén festett állatokkal: fülessel és bagollyal. Nála is parketta van, kék extraszőrös szőnyegekkel

1,5 éves a kicsi lány, neki halvány almazöld az alapszín, a plafon fehér, az ágy-pelenkázó felett pedig festett állatok: neki zebrát és nyuszit festettünk. Nála padlószőnyeg van, meg habtapi rettenetes mennyiségben.

2016. okt. 18. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Lányom szobája mohazöld, már megbántam, hogy ezt a színt választottuk, elég sötét tőle a szoba hangulata. Tavasszal átfestjük hófehérre (lemosható festékkel), elég színesek a játékai és kiegészítői ahhoz, hogy ne keltsen túl steril hatást.
2016. okt. 24. 11:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Nálunk minden fal fehér, a gyerekszobában is, falmatrica, minta, kép nincs sehol. Mi így szeretjük, hogy minden letisztult.
2016. okt. 25. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!