Akinek kislánya lesz / van milyen a szobájának a fala?
1. Ha már megvan a kislány milyen idős? Ha még nincs, mikorra várható?
2. Milyen színű a szobájának a fala?
3. Van-e rajta falmatrica vagy hasonlók, azaz mik szerepelnek a falon?
Kíváncsi vagyok másoknál milyen és hogy néz ki azért tettem fel a kérdést. Mi most várjuk az első babánkat aki kislány lesz és már készen van a szobájának a fala.
Van is már kislányom és lesz is.Külön szobába lesznek.
A "nagy" 2,5 éves neki 3 fal tojáshéjszinū,a legnagyobb felület rózsaszin,fehér,szürke,bézs pöttyös szivecskés tapétával van befedve.Abszolút nem túl szürke,sok sok pink kiegészitō van benne.A szürke falakon vannak képek.
A picit novemberre várom.Az összes fal babarózsaszin,egy falon fehér kis felhōcskék lettek felfestve.Nála sincs falmatrica.Képek szintén vannak.Szerintem mindkettōjüknek nagyon kis csajos szobája van :)
Nálatok milyen lesz,ha megkérdezhetem?
Az ismeretségi körömben, családomban lévő kislányszobák:
-beige
-sárga-törtfehér
-halványkék
-tejeskávé színű
Ahol van valamilyen minta a falon, bár ez ritka, ott festett, és nem ragasztott mesehősök vannak.
December végére várjuk. A szobája szürke, de nem tudok linkelni mert nem bolti, apósom festő, vele kevertettük.
Polcok vannak a falon + a kiságy felett a neve fa betűkből, rózsaszínre festve. A bútorok egyébként fehérek, az ágynemű, a függöny és a szőnyeg rózsaszín csak.
Van még egy kis kép is, a Müllerben vettem fehér a keret, a háttér szürke és rózsaszínnel van rajta, hogy "Life is better when you are laughing" ez már azelőtt meg volt, hogy egyáltalán tervben lett volna a lányom :)
Január eleje környékén fog megszületni a kislányom.
Itt van az ő szobájának a fala (kétféle falmatricából raktuk ezt ki, néhány pillangó és virág nem csak piros hanem gyönyörű csillogó piros, valóságban sokkal szebb amúgy):
Meg még ezt is választottam, ezt a barna egérkét (közel áll hozzám :) ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!