Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Akinek kislánya lesz / van...

Akinek kislánya lesz / van milyen a szobájának a fala?

Figyelt kérdés

1. Ha már megvan a kislány milyen idős? Ha még nincs, mikorra várható?

2. Milyen színű a szobájának a fala?

3. Van-e rajta falmatrica vagy hasonlók, azaz mik szerepelnek a falon?

Kíváncsi vagyok másoknál milyen és hogy néz ki azért tettem fel a kérdést. Mi most várjuk az első babánkat aki kislány lesz és már készen van a szobájának a fala.

2016. okt. 17. 15:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Van is már kislányom és lesz is.Külön szobába lesznek.

A "nagy" 2,5 éves neki 3 fal tojáshéjszinū,a legnagyobb felület rózsaszin,fehér,szürke,bézs pöttyös szivecskés tapétával van befedve.Abszolút nem túl szürke,sok sok pink kiegészitō van benne.A szürke falakon vannak képek.

A picit novemberre várom.Az összes fal babarózsaszin,egy falon fehér kis felhōcskék lettek felfestve.Nála sincs falmatrica.Képek szintén vannak.Szerintem mindkettōjüknek nagyon kis csajos szobája van :)

Nálatok milyen lesz,ha megkérdezhetem?

2016. okt. 17. 16:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem volt egyértelmū,a szürkét úgy értettem,hogy olyan semmilyen,fakó.Tehát nem néz ki ilyen nagyon semmilyennek,a tapéta és a pink kiegészitōk feldobják.
2016. okt. 17. 16:21
 13/24 anonim ***** válasza:

Az ismeretségi körömben, családomban lévő kislányszobák:

-beige

-sárga-törtfehér

-halványkék

-tejeskávé színű

Ahol van valamilyen minta a falon, bár ez ritka, ott festett, és nem ragasztott mesehősök vannak.

2016. okt. 17. 16:34
 14/24 anonim ***** válasza:
1 éves. Kellemes zöld színű a fal. Rózsaszín falmatrica, rózsa, kis körök, ki szívek. Az ágya fölött színes betűkkel a neve, afelett van egy 4es képkeret szintén színes. Mind a 4 keret más színű. Fehér micimackós függöny. Sógornőméknél is kislány, ugyanilyen zöld színű a fal, csak náluk a többi kiegészítő és bútor fehér. Szerintem az is nagyon ízléses lett, bár az övèket már egy kicsit fiúsnak tartom :)
2016. okt. 17. 17:02
 15/24 anonim ***** válasza:

olyan képet találtam, ahol félkész a berendezés, szóval azt ne nézzétek :)

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 17. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:

December végére várjuk. A szobája szürke, de nem tudok linkelni mert nem bolti, apósom festő, vele kevertettük.

Polcok vannak a falon + a kiságy felett a neve fa betűkből, rózsaszínre festve. A bútorok egyébként fehérek, az ágynemű, a függöny és a szőnyeg rózsaszín csak.

Van még egy kis kép is, a Müllerben vettem fehér a keret, a háttér szürke és rózsaszínnel van rajta, hogy "Life is better when you are laughing" ez már azelőtt meg volt, hogy egyáltalán tervben lett volna a lányom :)

2016. okt. 17. 17:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Az alja a lila, aztán egy vajszínű állatos dekorcsík, a teteje és a plafon pedig vattacukor rózsaszín. A kiságy felőli falon 3D bagoly matricák vannak, kb 12-14 darab az egész falon, de egy figura max 10 centis.
2016. okt. 17. 17:43
 18/24 A kérdező kommentje:

Január eleje környékén fog megszületni a kislányom.

Itt van az ő szobájának a fala (kétféle falmatricából raktuk ezt ki, néhány pillangó és virág nem csak piros hanem gyönyörű csillogó piros, valóságban sokkal szebb amúgy):

[link]

Meg még ezt is választottam, ezt a barna egérkét (közel áll hozzám :) ):

[link]

2016. okt. 17. 20:29
 19/24 anonim ***** válasza:
14 vagyok. Na nekünk is kb ilyen zöld :) szeretem nagyon :)
2016. okt. 17. 22:24
 20/24 A kérdező kommentje:
Ez a supralux festékből a tavaszi lóhere. Nagyon tetszik nekünk is a végeredmény. :)
2016. okt. 17. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!