Akinek kislánya lesz / van milyen a szobájának a fala?
1. Ha már megvan a kislány milyen idős? Ha még nincs, mikorra várható?
2. Milyen színű a szobájának a fala?
3. Van-e rajta falmatrica vagy hasonlók, azaz mik szerepelnek a falon?
Kíváncsi vagyok másoknál milyen és hogy néz ki azért tettem fel a kérdést. Mi most várjuk az első babánkat aki kislány lesz és már készen van a szobájának a fala.
kislányom 5 hetes. a fala 120cm magasságig lemoshatós barackos-sárgás színű, felette fehér, dekorcsíkkal elválasztva. A kiságy felett népmese motívum van, benne a nevével, a szemközti falon pedig Bambi és a barátai, fa, napocska, felhők, virágok.
Ha érdekel, töltök képet. Nem matrica, én festettem fel.
Az én lányom szobája zöld, de olyan igazi halvány zöld, mint itt a kérdés mező kb.
Virágos szőnyege van, mindenféle színű bútora, a falon virág festve, virágos lámpa. Szóval ilyen kis erdei témás, de alig feltűnő. Nem kifejezetten csajos, de azèrt látszik, hogy lány szoba, szerintem nagyon szép lett. Szeretnék még bele egy mágneses rajztáblát a falra, egy órát, és majd valamikor festünk egy tündért egy gombára a falra.
A lányaim 11, 9 és 6 évesek, a szobáik:
11 évesemé:
lila (ilyen árnyalatban: [link]
ezenkívül van falmatrica, lila rózsákat ábrázoló matricák
Szerintem ha belépünk kellemes érzés fog el minket
9 évesemé:
fehér a fal és disney hercegnős tapéta van rajta vagy születése óta, nem akarja leszedetni nem cikizik érte
6 évesemé:
barackszínű fal és poszterek díszítik (pl. kiskutya, kiscica Tappancs újságból, nagyobbak Tudorkájából,Lájkjából, Bogyó és Babóca, Say Luna, Violetta)
A fal krém és halványsárga keveréke, meleg árnyalat. Fenyő kiságy. A többi bútor is fenyő (komód, akasztós, könyves).
A parkettán vegyes színű mintás (rózsaszín, zöld, kék, sötét pink, szív-tappancs-csillag mintákkal) habtapi ~2*2 méteren.
A függönye virágos-zsiráfos: [link]
Mögötte krém fényzáró függöny.
Pár nap múlva lesz 14 hónapos.
Az egyik falon törtfehér alapon rózsaszín, barackvirág és szürke színű pillangós tapéta. A többi fal rózsaszín. Fehér bútorokkal, fehér függönnyel. 😊
November elejére várom a babám 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!