Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak, a has formaja alapjan, akinek kisfia vagy kislanya lett?

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak babona. Mindhárom terhességemnél más formájú volt a hasam, két lányom és egy fiam van.
2016. júl. 27. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is más formájú volt mindkét terhességemnél mégis mindkét gyermekem lány.
2016. júl. 27. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy a megnövekedett hasméret jelenti, hogy lánya születik az embernek. Vagy fia. Vagy meglehetősen rosszul bírja a tejtermékeket.
2016. júl. 27. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
A hasméret a termetedtől és a csípőd méretétől függ. Vagyis attól, hogy merrefelé tud a has nőni. Nekem pl. csak előre nőtt, hátulról sima embernek néztem ki.:)
2016. júl. 27. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elso kettovel oldalra nott a hasam.a harmadikkal elore,hatulrol nem is latszott.

Megis 3fiam van ;)

2016. júl. 27. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem most igy 33 hetesen olyan elolrol nezve mint egy labda. Hatulrol nezve nem is gondolni hogy tethes vagyok
2016. júl. 27. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van fiam és lányom is, ugyanolyan volt a hasam.
2016. júl. 27. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szintén van fiú és lány gyermekem is van, mindkettővel ugyanolyan "lányos" hasam volt.
2016. júl. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!