Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mikortól tettétek vagy akart...

Mikortól tettétek vagy akart külön szobában aludni a gyerkőc?

Figyelt kérdés

Mi egy szobában vagyunk.

Van saját kis ágya 2 éves. A kisfiam is velünk alszik a kiságyába.

Van szobája a nagynak de egyenlőre nem vevő rá.

2016. aug. 20. 12:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Átmegyünk másik a szobába ha mindenki elaludt.

3 szobás házat vettünk hogy mindenkinek legyen külön kuckója!

2016. aug. 21. 07:04
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem együtt alszunk csak egy szobában!

A lányom agyba a sarokba van tolva mellette a miénk hozzátolva és a kicsi rácsos ágya meg a másik falnál.

A lányom alszik az ágyába apa a saját ágyunkba a lányunk mellett én apa mellett hogy a kicsihez hamar kitudjak kelni kajcsit csinálni és adni.

290 a belmagasságunk és attól függetlenül hogy 3 ágy van a szobába amiből a miénk 220-as még van hely egy szőnyegnek ami szintén 200x330 és egy szekrénysornak.

Szóval elférünk bőven nem arról van itt szó.

A többi szobába is van ágy és apával este àtlopózunk! :)

Sosem maradnék abban a szobában ahol ők alszanak!:)

2016. aug. 21. 07:09
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

9-es vagyok!

10-es válaszolónak. Szerinted, ha valahol egy szba van csak, ott hogy oldják meg? Nem mindenki úgy vállal gyereket, hogy több szobája van.

Én azt nem értem, hogy születésétől kezdve kinek van szíve külön szobába tenni a gyerekét! Nekem meg az a furcsa, mégsem kérdezek rá, hogy hogy lehet.

2016. aug. 21. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, köszönöm az érveléseket

Igen, merőben mások vagyunk, én nem tudnám elképzelni, hogy a gyerek velünk aludjon. Másfél szobában lakunk, a fél a kicsié lett, a nagy nappaliként funkcionál, illetve ott alszunk mi. Mivel mi szeretünk tévén elaludni, illetve jó kis filmeket nézni a párommal, nálunk emiatt sem menne, hiszen a tévé mellett tuti nem tudna aludni a gyerek. Fél 9-kor letesszük, onnantól miénk a szoba. :)

Sok ismerősömmel alszik együtt a gyerek - barátnőmék most háromévesen óvoda előtt szoktatták rá véglegesen, hogy külön szobában legyen, mivel már "nagylány", ovis, a kiscsaj pedig nagyon élvezte, hogy saját birodalma lett. :)

2016. aug. 21. 12:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Aki egy szobás lakásban él, ne szüljön gyereket, ha megfelelő lakhatásra sem telik! Nyomorék! Nem az a megoldás, hogy halomra szüljük a gyerekeket, aztán 3-an 4-en egy szobában alszunk és a pici gyerek orra előtt szexelünk, mert ugyan hol csinálja az ember.

Azt meg el nem hiszem neked, hogy minden egyes rohadt alkalommal kimentetek a mosdóba pl.

2016. aug. 21. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es,elhiszem,hogy nem mindenkinek egyformák az értelmi képességei,de azt hittem,azt nem nehéz megérteni-főleg,hogy elég egyszerűen,retardáltaknak is érthetően-leírták,hogy lefektetik a gyereket,majd átmennek a másik szobába.A szopás ott történik.
2016. aug. 21. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de attól, aki egy szobába gyereket szül, tényleg nem vártam el ekkora intelligenciát és nem is hiszem el.
2016. aug. 21. 23:29
 18/20 A kérdező kommentje:

Na jól kitört a stressz itt!

Választ kaptam köszönöm!

Aki meg retardáltnak nevez másokat ő nem is a kérdésre válaszolt!

Na majd jövőre mikor oviba megy megpróbáljuk!

2016. aug. 22. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
17! A válaszodból is látszik, hogy attól mert sok szobád van, lehetsz nagyon ostoba és primitív. Bebizonyítottad, köszi!
2016. aug. 22. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám, hogy Ti költözzetek ki a szobából, és a gyerekek maradjanak a gyerekszobában... - Külön a nagyot nem tenném, hátrányban érezné magát a kicsivel szemben...

Bébiőr, hogy halld mi van velük, és pár napos előkészítés, pl "Kifestjük szép mintásra a szobátokat, Anyáék meg átmennek a másikba" jelszóval, akár már szeptemberben megtenném. - Leírás alapján, stramp, stabil gyerekek, menni fog! :)

2016. aug. 30. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!