Miért döntöttetek hogy egy külön/ közös szobában alszotok a kicsivel? Illetve meddig volt közös a szoba, ha közös volt?
Elsö lányomnál külön akartam altatni, de mikor haza hoztuk, egy gurulos bölcsöbe került, és mikor lefeküdtem, mint a korházban mellettem aludt a bölcsöben. ìgy ha szoptatni kellett, ott volt rögtön, nem kellett babafigyelö(ami ugye elektronikus kötyö a gyerek mellett).
Majd 3 hósan átaludta az éjszakákat, így átkerült a szobájába.
Második lányomnál már igy csináltuk, hogy elsö 3 hónapra a szobánkb raktuk, ö is akkor aludta át az éjszakát és ment a szobájába.
Èn legjobban az ágymellé tehetö ágyat ajánlom, mert ott még az ágybol sem kikellned, szoptatni, de mikor elalszik, csak át guritod a helyére.
Első pillanattól a saját szobájában alszik.
Úgy gondoltam mindkettőnknek könnyebb ha már az elején így szokjuk meg.
Sosem volt gond megtenni azt a pár lépést a másik szobáig, ha felkelt éjszaka, és ehhez nem kellett bébiőr sem, hisz minden mozdulatát hallom a másik szobában, légzésfigyelője meg így is úgy is van.
És egy idő után a férjem sem kelt föl arra, hogy én átmentem a másik szobába, míg ha ott mellette matatok úgyis fölkelne, de minek.
azért költözött külön szobába mert a szülei szeretnek sexelni.bár fingja sincs arrol,hogy mi történik és 10perc múlva elfelejti,és kisseb gondja is nagyobb annál,hogy szüleivel foglalkozzon,de azért mégse.
kb.:8-9 hónapig volt közös szoba.illetve este néha most is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!