Kombi ágy, vagy külön pelenkázó és külön ágy? Milyen bútort vettetek / tettetek még a babaszobába?
Nektek melyik vált be, melyiket tartjátok jobbnak? Tetszenek nagyon a kombik, de valahogy nem találom praktikusnak őket. Ha külön van, mégiscsak jobban lehet rendezgetni a szobában, nem?
Ezen kívül még egy nagy ruhásszekrényt tervezek venni, és egy kis szennyeskosarat. Mi kellhet még?
Ti mikor vásároltatok be?
Kombiàgy, mert ehhez jutottunk hozzá nagyom baràti àron. :) A pelenkázó lap, ami kiságyra tehetõ engem nagyon idegesít, zavar, külön pelenkàzót meg nem vennék. Egyenlõre nincs külön szekrénye, de a terveimben van egy sokpolcos szekrényt venni neki, ha átkerül a szobájàba. Még velünk van.
Nem tàroljuk külön a szennyesét. Viszont amit feleslegesnek tartottam az a kis kuka a pelusnak(nem feltétlen az ilyen néven futó változatok), de utólag vetettem a párommal. Nagy házban élünk anyósékkal. Most megyünk külön, oda nem kell, mert kis lakás csak.
Mi kombit veszünk majd. Nekem sokkal jobban tetszik, a másik meg, hogy a külön pelenkázók nevetségesen drágák és nem is olyan szépek, de persze ez az én véleményem. :) Nálunk a szobában amúgy sem lehetne pakolni, plusz nekem alap, hogy a pelenkázónak az ágy mellett kell lennie, tehát ilyen szempontból is mindegy lenne.
Ezen kívül lesz egy szekrényünk, illetve egy kislámpát veszünk majd, hogy este ne kelljen nagyvillanyt kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!