Szerintetek mennyi ideig normalis egy szobaban aludni a babaval?
Én úgy gondoltam,hogy mikor 1 éves lesz akkor átszoktatom a saját szobájába. (reméltem,h addigra kész is lesz) elötte nem igen tudtam volna mert nem volt.
No a szoba készen van a lányom elmúlt 1 éves,eljött az első este és én vissza hoz am a kiságyat a szobánkba :-D
Ennyi. 13 hós és mellettem alszik.:-) Imádok vele aludni,ő imád köztünk aludni tehát innentől nekünk/nálunk ez a normális:-)
Amúgy sztem ez mindenkinél máshogy van. Valaki úgy gondolja, h kezdetektől külön kell lennie. Valaki egyszerűen nem teheti meg,h külön rakja mert nincs másik szoba. Vagy pl mint én,minden adott,h külön szobába aludjon,de én mégsem akarom:-)
De tuti velem van a baj. :-)
Enis a mielobbi kulonalvast partolnam. Hiaba elso baba, de megprobalok kovetkezetesen donteni ilyen kerdesekben.
Sajnos sok rossz peldat latok.. Ha nem talaljuk egy a megfelelo idot - egyutt , majd kulonalvast- ugy a hazassagot is tonkreteheti, es a gyermeknek is megneheziti az elszakadast, mikor kozossègbe indul.
Koszonom a hozzaszolasokat,
Majd biztosan kialakul, mikor tegyuk ot kulon szobaba :)
A gyerekre hallgass! Nem adhatsz neki elég szeretetet. Ha ő maga jelzi, hogy külön akar költözni éjszakára, akkor tedd csak külön. Három gyerekem van, 5 éves korukban jelezték először, hogy a gyerekszobában akarnak aludni (5,7,9 évesek). De még mindig sokszor visszajönnek, sosem alszom gyerek nélkül a hálószobában.
Amúgy mindig van egy "súgó": a bizonytalan vagy a gyereknevelésben és elsődleges célod, hogy a gyermeked kiegyensúlyozott, rendben lévő önértékelésű felnőtt legyen, úgy tégy, ahogy egy természeti népben élő anya tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!