Szerintetek mennyi ideig normalis egy szobaban aludni a babaval?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 10:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Assszem Ősanya leszek :)))

Koszi a valaszokat :)))

2016. jan. 10. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem semeddig, a babának már legyen saját szobája.
2016. jan. 10. 18:33
 13/15 szinglikiraly válasza:
szerintem modern kori betegség a külön alvás eröltetése. nálunk most öt éves és mikor hol alszik. legalább az alvás terén ne kelljen a gyerekeknek semmilyen homályos pszichológiai elvárásnak megfelelnie.
2016. jan. 13. 05:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Ameddig mindenkinek kényelmes. Ha évekig, akkor addig. Ha csak hetekig, akkor addig.
2016. jan. 19. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:

2 éves múlt a fiam és még mindig velünk alszik a hálóban. Persze külön ágyban,de közel a miénkhez,jobban mondva az én térfelemhez. Hajnali 5ig szépen alszik,aztán valami ooknál fogva elkezd keresni,sokszor felsír,felkiabál és meg kell nyugtatnom. ezt műveli kb 1 órán keresztülés aztán aslzik tovább.

Külön szobába szeretném tenni mire megszülök,de félek attól is,hogy még rosszabb lenne az alvása. Persze ki fogjuk próbálni,hogy mi lesz az eredmény, de ha nem javul akkor visszajön hozzánk,mert két gyerek mellett állandóan ébredni fárasztó és kimerítő lesz.

2016. febr. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!