Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Most született unokahugomnak...

Most született unokahugomnak vettem egy 10 eves gyerek meretu macit szobadisznek, mivel tudnam lefertotleniteni?

Figyelt kérdés
Mivel mindig tele az uzlet gyerekekkel nem lehet tul steril.

2016. aug. 17. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
* Vagyis ne külön, hanem a tisztításhoz pluszban.
2016. aug. 17. 16:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;) 9es neki is pont 25m^2 ugy hogy van helye neki is majd ahogy no belakja a kicsilany:)
2016. aug. 17. 16:25
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
esküszöm, már minden kérdésnél a hülye pelenkatortával jönnek - akkora ötlet! nagyon jó lesz az a maci, én örülnék neki, mert nem a gardróbban tartom a gyereket, hanem szobában.. - tényleg próbálkozz a tisztítóban - bár az az igazság, hogy hozzányúlni nem mostanában fog, lehet bőven elég, ha kiporszívózod, úgyis megint poros lesz, mire játszik majd vele.
2016. aug. 17. 16:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Én tisztítóra szavazok, az a tuti, vannak jóóó nagy ipari mosógépek, amibe beleférnek. Mondjuk én is frászt kapnék egy ilyentől, de van, aki szereti, ezt nyilván te tudod. (Mi kaptunk egyszer egy hatalmas HelloKittyt, azt akitől kaptuk kimosatta ipari mosógépben, örültünk, hogy mosva hozta, így nem volt vele gond.
2016. aug. 18. 18:48
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Régen én is kaptam egy hatalmas plüss elefántot születésemkor, max porszívózva volt, imádtam a hasán hasalni állítólag, később nekidőlve olvastam vagy hallgattam a zenét. Nem volt kimondottan fertőtlenítve soha, mégsem lett bajom tőle, most lassan az én kislányom is megszületik, és én is fogok venni neki nagy plüssöt, mert szerintem jó dolog. Eleinte valóban feldobja a babaszobát, később meg akármire is használhatja a gyerkőc, van elég fantáziájuk hozzá :D Húgom még hajónak is használta a Szőnyeg-tengeren :D
2016. aug. 23. 12:52
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Lanyom is kapott 17 eve. Teszi jobbra-balra, csak porfogo. Munkatarsaim vettek.
2016. aug. 23. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

"A pelenkat meg az ertelmes dolgokat mar megkapta"

Igazad van. Akkor vegyél nyugodtan értelmetlen dolgot...

2016. aug. 24. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó! Neked meg ahhoz mi közöd? :D Ne nevettess már! Persze játsszon a gyerek tejfölös pohárral....
2016. aug. 24. 11:54
 19/19 anonim válasza:
79%
A lehető legfeleslegesebb dolog.megtelepszik benne a poratka.stb.mosógépbe nem fér be.vidd el szerintem tisztítóba.
2016. szept. 2. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!