Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Baba es koltozes? Vagy varnatok?

Baba es koltozes? Vagy varnatok?

Figyelt kérdés

Ketszobas csaladi hazban lakunk(testverekkel kozos tulajdon de csak mi elunk benne).

Az egyik szobaban rosszak a nyilaszzarok(csupa ablak az egesz)

Mostanaban felmerult a kerdes hogy jo lenne masodik baba.

Viszont hogy a masodik babavallalashoz szuksegunk lenne a masik szobara is.

Sajat hazra sporolunk,par even belul kikoltoznenk.

A sporolt penzunkbol parszaz ezer ft ramenne az ablakokra,ferjem szerint viszont vallaljuk be a babat (kis korkulonbseg miatt)es koltozzunk vissza a szuleihez par evre amihez semmi kedvem.

Persze tudom ez a mi dontesunk de azert erdekelne ki hogy dontene ebben a szituban?

Maradnatok es koltenetek egy kicsit?

Vagy vissza a szulokhoz?

Vagy varnatok a masodik babaval?

2015. szept. 30. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem költöznék sehová. Nem értem, hogy miért kell az ablak és a gyerek között választani? SZTK rendelésre járva, ügyeletesnél szülve a szülés ingyen van. Olcsón lehet babaruhát venni a neten. Én az ablakot és a gyereket választanám. A nagyszülők fel sem merülnének bennem, mint lehetőség.
2015. szept. 30. 21:44
 2/12 A kérdező kommentje:

koszonom en is ezen a velemenyen vagyok!

Erdekelt hogy egy kivulallo is igy latja-e a szemelyes nyugalmamat sajat kenyelmemet nem szivesen adnam fel.

2015. szept. 30. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szülőkhöz biztosan nem költöznék, de nem is költenék százezreket egy olyan házra, amiben csak társtulajdonos vagyok és el is akarok költözni belátható időn belül. Én várnék a 2. babával, amíg el nem költözök, mondjuk nekem a kis korkülönbsèg nem is fontos, sőt.
2015. szept. 30. 21:57
 4/12 A kérdező kommentje:
koszonom neked is,igen ezen is gondolkodom de kb 2-3 szazezer ft koltsegunk lenne.
2015. szept. 30. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Annyira rosszak az ablakok, hogy lakhatatlan az a szoba? Mi három gyereket vállaltunk elavult nyílászárós kétszobás albérletben (kis korkülönbséggel), utána költöztünk saját házba. Nem vártam volna még éveket a gyerekekkel. Szóval én a gyerekeknek adnám a jó ablakos szobát, mi meg a férjemmel kibírnánk a rossz ablakokat, amíg összejön a saját ház.
2015. szept. 30. 22:16
 6/12 Ditta323 ***** válasza:

Szülőkhöz nem költöznék.

Beszélnék a testvérekkel, hogy mi a tervük a házzal: kell-e valakinek, ha nem kifizetni a tesókat, vagy eladni.

Ha kifizetem a tesókat és méretéből kifolyólag át lehet alakítani 3 szobásra akkor átalakítanám, ha nem akkor hozzáépítenék.

Illetve, ha egyik sem akkor kifizettetném a részem felvenném a csokot és úgy vennék házat. És ha anyagilag belefér a baba akkor bevállalnám.

2015. szept. 30. 22:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Mindenkeppen szukseg lenne a masik szobara is mert kulon szobaban altatnam a kicsiket.

Telen kandalloval futjuk be a fel hazat,vegyestuzelesu befutene az egesz hazat de a meleg szo szerint az ablakon tavozna.

2015. szept. 30. 22:22
 8/12 A kérdező kommentje:
kb 4-5 ev mulva gyulik ossze annyi penzunk hogy sajatot vegyunk.
2015. szept. 30. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Én kicseréltetném az ablakokat. A számlát tegyétek el, amennyiben eladásra kerül a ház, akkor egyezkedhettek a tesóval.

Szülőhöz nincs az a pénz, amiért visszaköltöznék. Kizárt.

2015. szept. 30. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem költöznék szülőhöz akármilyen jó is a viszony.

Írtad, hogy 2-300.000 forintról van szó, és 5 év múlva gyűlne össze a pénz a sajátra. HA ezt veszem alapul, 300.000 Ft 5 évre havi 5000 forint, tény, hogy egyben kell kifizetni, de szerintem ennyit megér a kényelmetek.

2015. okt. 1. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!