Baba es koltozes? Vagy varnatok?
Ketszobas csaladi hazban lakunk(testverekkel kozos tulajdon de csak mi elunk benne).
Az egyik szobaban rosszak a nyilaszzarok(csupa ablak az egesz)
Mostanaban felmerult a kerdes hogy jo lenne masodik baba.
Viszont hogy a masodik babavallalashoz szuksegunk lenne a masik szobara is.
Sajat hazra sporolunk,par even belul kikoltoznenk.
A sporolt penzunkbol parszaz ezer ft ramenne az ablakokra,ferjem szerint viszont vallaljuk be a babat (kis korkulonbseg miatt)es koltozzunk vissza a szuleihez par evre amihez semmi kedvem.
Persze tudom ez a mi dontesunk de azert erdekelne ki hogy dontene ebben a szituban?
Maradnatok es koltenetek egy kicsit?
Vagy vissza a szulokhoz?
Vagy varnatok a masodik babaval?
koszonom en is ezen a velemenyen vagyok!
Erdekelt hogy egy kivulallo is igy latja-e a szemelyes nyugalmamat sajat kenyelmemet nem szivesen adnam fel.
Szülőkhöz nem költöznék.
Beszélnék a testvérekkel, hogy mi a tervük a házzal: kell-e valakinek, ha nem kifizetni a tesókat, vagy eladni.
Ha kifizetem a tesókat és méretéből kifolyólag át lehet alakítani 3 szobásra akkor átalakítanám, ha nem akkor hozzáépítenék.
Illetve, ha egyik sem akkor kifizettetném a részem felvenném a csokot és úgy vennék házat. És ha anyagilag belefér a baba akkor bevállalnám.
Mindenkeppen szukseg lenne a masik szobara is mert kulon szobaban altatnam a kicsiket.
Telen kandalloval futjuk be a fel hazat,vegyestuzelesu befutene az egesz hazat de a meleg szo szerint az ablakon tavozna.
Én kicseréltetném az ablakokat. A számlát tegyétek el, amennyiben eladásra kerül a ház, akkor egyezkedhettek a tesóval.
Szülőhöz nincs az a pénz, amiért visszaköltöznék. Kizárt.
Nem költöznék szülőhöz akármilyen jó is a viszony.
Írtad, hogy 2-300.000 forintról van szó, és 5 év múlva gyűlne össze a pénz a sajátra. HA ezt veszem alapul, 300.000 Ft 5 évre havi 5000 forint, tény, hogy egyben kell kifizetni, de szerintem ennyit megér a kényelmetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!