Szerintetek mennyire elvetendő ez az ötlet?
Kaptunk egy nagyon szép lengő bölcsőt, de az állványa sérült nem lehet használni.
Kifejezetten bölcső állványt nem igazán találok hozzá.
Mielőtt teljesen elvetném a használatának az ötletét a páromnak eszébe jutott valami ami eleinte eléggé hülyén hangzott de nem tűnik akkora baromságnak mint elsőre hangzott (kérlek ne kövezzetek meg, nem veszélyeztetni akarom a kicsit vettünk már kiságyat is tehát nem létszükséglet a bölcső csak elgondolkoztunk)
Van egy stabil állványunk, 20 kg-ig terhelhető 150 cm magas 100 cm széles, kb 50 cm mély, ami miatt az ötlet eleinte vicckategória volt az az hogy ez egy Ikeás ruhaállvány
Hát nem tudom, mert a baba meg a bölcső együtt ugyan biztos nincs 20 kg, de ez az állvény nem olyan dolog megtartására van tervezve ami ide-oda kileng, nem tudom, hogy elég stabil-e ehhez. Én nem merném erre használni, de lehet hogy én vagyok parás.
Mivel lenne felrögzítve rá, és hogyan? Milyen magasan lenne a földtől a bölcső?
"A legtöbb kereskedelmi forgalomban lévő bölcső oldalirányba ring, jobbra-balra. Az oldalirányú lengések az agy azon részeit stimulálják, amelyek a körkörös mozdulatok érzékeléséért felelnek. Az érzékeny csecsemőknél ez a fajta mozgás szédülést és rossz közérzetet válthat ki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!