Bambuszszőnyeget szeretnék tenni a gyermekágy háta mögé falvédőnek. Kizárólag a fal védelme érdekében, nem melegítés miatt. Szerintetek jó ötlet? (nem tetszenek a hagyományos falvédők, de valami csak kell, hogy ne kenje össze a falat a 3 éves fiam)
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 12:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Majd kiszedegeti a szálakat.
2/5 anonim válasza:
A gyerekágyban mégis mivel kenné össze a falat???
Akkor az egész lakásba tegyél, mert bárhol összekenheti nem?
3/5 A kérdező kommentje:
Például ha nekidől :))
2014. aug. 18. 13:05
4/5 anonim válasza:
De most komolyan!?
Ennyire nem lehet koszos az a szegény gyerkőc, hogy már a nekidőléstől is koszos legyen a fal?!!!
5/5 anonim válasza:
Ertem mire gondolsz ...nem koszos a gyerek :/ ahogy itt valaki írja , a-hanem lekoptatja a festéket ahogy dörzsölődik hozza ... stb. , szerintem sem jó ötlet , a bambusz , vegyél hőszigetelő lapokat vágasd kocka , háromszög ...stb alakura őket fest le pl. zöld - kék , sárga - kék , es ezeket ragaszd fel ízlésednek megfelelően ,piramis , házikó ,..stb formában . Ez a picinek is tetszik dekor a baba szobában kb.2 cm vastag , puha nem faj ha neki dől , neki esik , es nem utolsó sorban nagyon szép !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!