Tetszik nektek ez a kiságy? Jól néz ki? Praktikus?
2015. febr. 17. 13:02
11/14 anonim válasza:
Nekem ilyen egyszerű snassz kiságyam volt mind a 3 gyerekemnél: [link]
Aztán pl. az utolsó gyerkőcnél 6 hónapig használtam csak, mert ahogy egyre többet mocorgott, fejlődőtt a mozgása, mindig beütötte magát a rácsba. Így 6 hónapos korától utazóágyban alszik! Nem üti be magát sehova.
Sima merev pelenkázólapom volt a kiságyon és egy 6 fiókos kómod a kiságy mellett. Ennyi.
Amúgy nem tetszik, én ilyet vennék a helyedben, ha ilyesmit szeretnél: [link]
Szerintem divat szempontjából most ezek a menők. Persze drágák is, de lehet találsz használtban is. Szuper ággyá lehet alakítani.
12/14 anonim válasza:
Bocsi, elrontottam az utolsó linket, ez a jó: [link]
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
Már bocs, de az összes belinkelt kiságy szerintem borzasztó ronda. Akkor már sokkal jobb, amit te választottál kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!