Szerintetek nem veszélyes-e egy 4 évesnek amásodik szinten aludni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 19:15
1/10 anonim válasza:
Emeletes ágyon? Gyerekfüggő, ha sokat mocorog akkor nem vennék. Nekem a 3 éves lányom fent alszik hónapok óta, és nincs gond. A nagy fiamnak is emeletes ágya volt, sosem esett le, de 6 évesen "megunta" azóta sima ágya van.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor te praktikusnak találod?nem bántad meg hogy ilyen ágyatok van?
2015. jan. 16. 20:11
3/10 anonim válasza:
Nálunk 3 éves kora óta alszik az emeletes ágy felső szintjén, most 4,5 éves, soha nem esett le, de szerintem ez gyerekfüggő is. Mi felszereltünk pluszban egy alvókuckót is.
4/10 A kérdező kommentje:
Az hoyg néz ki?Nem tudnál képet küldeni? Nagyon magas a tiétek?Köszi
2015. jan. 16. 20:27
5/10 anonim válasza:
nekünk ikeás kura ágyunk van,szerintem már két évesen is mertük fent altatni(de 2,5 évesen már tuti)Biztosra mentünk,tudtuk,h stabilan mászik fel-le,és megtanítottuk,hogy éjjel szóljon,ne induljon egyedül.Azóta is így van,lassan 4 éves.
6/10 anonim válasza:
Hármas vagyok. Nekünk is Ikeás Kura ágy van, ahhoz tartozik a kuckó. Egyáltalán nem magas.
Így néz ki.
7/10 anonim válasza:
Az enyémeknek is volt, soha nem történt semmi baj.
8/10 anonim válasza:
Rendes felnőttméretű emeletes ágyuk van. A nagyobbik a nyugtalan alvó, ezért lent alszik, a kicsi meg (3 éves korától)fent, mert ő meg leteszi a fejét és reggelig moccanatlan. Sosem volt semmi probléma (eleinte elbarikádoztam a lejáratot egy nagypárnával, meg körberaktam minden éjszaka - de tök felesleges volt)
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jan. 21. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!