Ez a kiságy miért ilyen olcsó az Ikeában? Van benne valami "turpisság"? Link, lent.
Figyelt kérdés
Most készülünk ágyat venni, de nem értem ez az ágy miért ilyen olcsó a többi kiságyhoz képest.
2015. jan. 3. 17:06
1/18 anonim válasza:
Szerintem azért ilyen olcsó, mert egy teljesen alá fa kiságy. A rács sem vehető ki, hogy a kicsi később szabadon tudjon jönni-menni. Nem gondolom, hogy turpisság lenne benne 😊
2/18 anonim válasza:
Mert nincs benne a matrac és a huzat, és natúr, festetlen.
3/18 anonim válasza:
Látszik rajta, hogy sokkal kevesebb anyagból készült, mint a többi. Nem tűnik masszívnak, élőben kéne megnézni, hogy nem nyeklik-e jobbra-balra.
4/18 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen ágyhoz ez teljesen reális ár. A 40-50 stb. ezres ágyak már fullextrásak. Ez szimpla.
5/18 anonim válasza:
Nekünk ilyen van. Semmi turpiság nincs benne. Sztem nagyon szuper. Masszív, nem nyiklik nyaklik. Tényleg nem lehet kivenni rácsot belőle. 2 fokozatba lehet beletenni a matracot, sztem bőven elég. Nekünk ehhez tartozó pelenkázó is van az is tökéletes.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap megyünk az Ikába, majd megnézzük.. Bár nekem nem tűnik túl otthonosnak vagy hogy is fogalmazzak, mintha valaki csak úgy összeszögelte volna. Lehet hogy ez jobban megéri ez szebb is egy fokkal: [link] Bár nem tudom ennek ki lehet-e venni a rácsát! De fontos egyáltalán az, hogy ki lehessen venni? Ennek mi jelentőssége? Ha nagyobb lesz a gyerek, úgyis kap majd korának megfelelő ágyat, nem?
2015. jan. 3. 17:23
7/18 anonim válasza:
Ez egy kiságy alap natúr fából. A matracot külön kell megvenni, így teljesen reális az ára. Egyik ismerősömnek ilyen van, a harmadik gyereket szolgálja ki.
8/18 A kérdező kommentje:
Ezt külön le kell kezelni, festeni valamivel?
2015. jan. 3. 17:27
9/18 anonim válasza:
Semmi jelentősége sincs, a legtöbben, ha már szabadon jön-megy a gyerek, rendes kiságyat vesznek neki. Esetleg anyukának kényelmes, hogy ha ki akarja venni a babát, ne kelljen behajolni érte, de nem hiszem, hogy megéri azért föl-le veszegetni.
10/18 anonim válasza:
Ugyanilyen agya volt a fiamnak, csak bababoltban vasaroltuk, nem ikeas. Az is olcso volt, 9800 Ft, tokeletesen kiszolgalta a gyereket. Matracot kulon kell venni hozza, nekunk kokuszmatrac volt, az 10e volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!