Járókát át lehet-e húzatni, és ha igen, akkor hogyan, milyen szakemberrel?
Figyelt kérdés
Van egy 104x105 cm-es összecsukható járókánk, aminek az alján lévő műanyag/pvcborítás kezd lejönni. Úgy látjuk, hogy a borítás alatt falemez van.
Nem vennénk újat, ha megoldható, viszont így a baba tépdesi tovább.
Felmerült, hogy áthúzatnánk a járóka alját. Viszont fontos lenne, hogy bababarát, mérgező anyagoktól mentes borítást készítsenek rá. Ráadásul olyan módon rögzítsék, hogy a háló ne sérüljön.
Szerintetek kárpitos foglalkozik-e ezzel és tud-e ilyen anyagot hozzáadni?
2014. szept. 10. 22:34
1/3 anonim válasza:
Miert nem csinalod meg magad? En vettem viaszos vasznat, kiszedtem a jaroka aljat, tuzogeppel ratuztem es kesz. Nem tudom a viaszos vaszon bababarat-e, de altalaban az van a jaroka aljan, semmi bajuk tole a gyerekeknek. De vegulis olyan anyagit teszel ra amilyet szeretnel. Hazilag egyszerubb. Egyebkent meg nem hallottam olyat, h valaki ilyennel foglalkozik.
2/3 anonim válasza:
Biztos meg tudja csinálni a kárpitos, de egyetértek az elsővel, ezt otthon is nagyon könnyedén meg lehet oldani, kell hozzá az anyag, meg egy tűzőgép.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 13. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!