Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell kinyitni az utazó...

Hogyan kell kinyitni az utazó járókát?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a tartó korlátok vagy nem tudom, nem akarnak beállni.
2014. ápr. 21. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kell rántani felfelė erősen míg kattan egyet.
2014. ápr. 21. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a titka h a kozepet nem szabad lenyomni meg a tart karokat ki nem akasztottad ha az osszes kar be van akadva akkor kell a kozepet egyenesre lenyomni. Mi is megszivtuk eloszor lenyomtuk a kozepet de akkor a tarto korlatok nem akadnak be. :-)
2014. ápr. 21. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
kézzel,lábbal..de komolyan.egyik oldalról a kezemmel feszítem,máskról a lábammal
2014. ápr. 21. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok, egyebkent az amit leirtam benne van a hasznalati utasitasban,
2014. ápr. 21. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint nem kell erősen sem rángatni, sem feszegetni, semmi ilyesmi (legalábbis nekem van utazóágyam is meg járókám is, és mindkettő könnyen kinyitható), csak rá kell jönni a technikára.

Legelőször az oldalait egyesével megfogod középen, és lazán felhúzod, amíg nem kattan. Én mindig a szemben lévőt húzom fel másodszor, majd ugyanígy a maradék két oldalt.

Azután úgy ahogyan az egyik válaszoló is írta már előttem, csak ezután kell a lábait széjjelebb tenni, és középen lenyomni. Amíg az oldalait ki nem egyenesítetted, addig az a legjobb, ha mind a 4 lába befelé áll, szóval majdnem teljesen összecsukott állapotban van.

Ha rájössz, már nagyon könnyű lesz (elvileg), eleinte én is szenvedtem vele, de tényleg egyszerű.

Sok sikert!

2014. ápr. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!