Mikortól használtatok járókát és hogy tetszett a babának?
A rácsoságyat 6 hónapos korában engedtük le, még épp' időben, mert rá 3 napra a rácsokba kapaszkodva felállt, felhúzta magát...
Járókánk nekünk nincs, szerencsére gurul a kiságyunk, így (ha úgy van) azt szoktam áttolni a nappaliba, és abban elvan, míg én pl. hajtogatom a ruhákat, vagy port törlök. Amúgy utazóágyunk is van, de azt nem szereti annyira, mert nem lát ki úgy belőle.
Újszülött kortöl használtuk, állítható magasságú.
Mikor már helyet változtattak, akkor már csak szükség esetén tettem be a gyerekeimet. Jó, mert napközben nem a szobájukban voltak, hanem velem a nappaliban vagy a konyhában. Volt, hogy aludtak is benne.
Én már akkor lejjebbtettem, mikor már ülni készült.
Járókát meg szintén kb fél éves kortól, amikor már mászni kezdett.
Utána is jó még mert már esetleg fel mászik a kanapéra, de lemászni nem tud, így ha főztem akkor biztonságban a járókában volt.
A járókát mindkettő gyereknél újszülött koruk óta használtuk.
Rácsos volt, gurulós/fékezhetős, 100x100 cm-es és három magasságba állítható.
Szerették, én is szerettem. Segítség volt nekem, nekik meg biztonságos, tágas játszóhely.
A rácsos ágyat a második fokozatra akkor tettük le, mikor már próbálták felhúzni magukat, próbáltak felülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!