Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól használtatok járókát...

Mikortól használtatok járókát és hogy tetszett a babának?

Figyelt kérdés
Másik kérdés: A rácsos kiságy alját mikor vettétek lejjebb?
2014. ápr. 7. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A rácsoságyat 6 hónapos korában engedtük le, még épp' időben, mert rá 3 napra a rácsokba kapaszkodva felállt, felhúzta magát...

Járókánk nekünk nincs, szerencsére gurul a kiságyunk, így (ha úgy van) azt szoktam áttolni a nappaliba, és abban elvan, míg én pl. hajtogatom a ruhákat, vagy port törlök. Amúgy utazóágyunk is van, de azt nem szereti annyira, mert nem lát ki úgy belőle.

2014. ápr. 7. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Újszülött kortöl használtuk, állítható magasságú.

Mikor már helyet változtattak, akkor már csak szükség esetén tettem be a gyerekeimet. Jó, mert napközben nem a szobájukban voltak, hanem velem a nappaliban vagy a konyhában. Volt, hogy aludtak is benne.

2014. ápr. 7. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ujszulottkortol hasznaltunk jarokat. Racsos agyat kb. 6 hosan vettuk lejjebb, mikor mar lattuk, hogy eselyes, hogy felhuzza magat.
2014. ápr. 7. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már akkor lejjebbtettem, mikor már ülni készült.

Járókát meg szintén kb fél éves kortól, amikor már mászni kezdett.

Utána is jó még mert már esetleg fel mászik a kanapéra, de lemászni nem tud, így ha főztem akkor biztonságban a járókában volt.

2014. ápr. 7. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

A járókát mindkettő gyereknél újszülött koruk óta használtuk.

Rácsos volt, gurulós/fékezhetős, 100x100 cm-es és három magasságba állítható.

Szerették, én is szerettem. Segítség volt nekem, nekik meg biztonságos, tágas játszóhely.

A rácsos ágyat a második fokozatra akkor tettük le, mikor már próbálták felhúzni magukat, próbáltak felülni.

2014. ápr. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!