Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Rajzoltam egy fát, amit a...

Rajzoltam egy fát, amit a gyerekszoba falára festek fel. Milyen ötletetek van, hogy tudnám a legpontosabban felvinni a mintát? Projektort nem tudok szerezni.

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy tetszik, legalább az ötlettel hozzájárulhattam a megvalósításhoz. Amúgy az ötletet én is loptam a

[link] ról.Esetleg ott is nézz körül hátha látsz olyat ami jobban inspirál.

2014. máj. 12. 19:22
 12/18 anonim ***** válasza:

én úgy csináltam anno delfineket, hogy lekapcsoltam a villanyt, egy barátnőm tartotta két ujjal a mintát, mögötte zseblámpa, és az árkényát körberajzoltuk :) Minél távolabb lesz a papír a zseblámpától, annál nagyobb lesz, közelebb meg kisebb, értelemszerűen :)

Gyorsan felskicceled a körvonalait, mert aki tartja, annak hamar el fog fáradni a keze :)

2014. máj. 12. 20:40
 13/18 anonim válasza:
rajzold fel a falra ceruzával és a fő vonalak mentén ragaszd végig téza szalaggal így ha ki is mész kicsit a vonalról nem fog látszani, a festők is így csinálják a mintákat :)
2014. máj. 22. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Én ezt a szakmát tanultam. Eredetileg a négyzetrácsos megoldás van erre kitalálva, amit a kérdező is említett. Melós dolog, de hatékony. Saját gyerkőcöm falára én megcsinálnám, ha nem lenne kézügyességem magamtól feldobni a 2,5 méteres rajzot! :) Manapság meg ugye ezt váltotta fel a projektor. Ha pontos és szép munkát szeretnél, akkor bizony négyzetrácsozni kell. Amúgy számomra az is pihentető időtöltés volt még a suliban, szívesen csináltam azt is, attól függetlenül, hogy anélkül is simán felrajzolom a falra magam. Amúgy nálam is került egy kis famotívum a gyerkőc sarokba, de azt meg se terveztem előre, csak ahogy a hely és a bútorok adták magukat, felrajzoltam a kacskaringós, egyenetlen fatörzset, ágakat és így tökéletesen passzolt a berendezéshez.

Sok sikert, biztosan nagyon szép lesz a végeredmény, ha már ennyire lelkesen igyekszel és törekszel a tökéletesre!

2014. máj. 30. 11:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Papírra már megrajzoltam négyzetrács segítségével. Szuper jól sikerült. Viszont csúszik a tapétázás, festés, de tuti, hogy nagyon szép lesz. :)

Köszönöm!

2014. máj. 30. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Tegnap olvastam valahol hogy zsírpapírra fel kell rajzolni grafittal, majd a zsírpapírt a grafitos felével a falhoz rakni és újra átrajzolni a vonalakat és a grafit a falhoz fog tapadni. Nem tudm ,hogy tényleg így van-e, csak olvastam
2014. máj. 30. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktuális e még a kérdésed,de találtam egy ilyet:

[link]

2014. júl. 1. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Már nem aktuális :)

De nagyon köszönöm Neked is!!!

2014. júl. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!