Rajzoltam egy fát, amit a gyerekszoba falára festek fel. Milyen ötletetek van, hogy tudnám a legpontosabban felvinni a mintát? Projektort nem tudok szerezni.
Örülök, hogy tetszik, legalább az ötlettel hozzájárulhattam a megvalósításhoz. Amúgy az ötletet én is loptam a
[link] ról.Esetleg ott is nézz körül hátha látsz olyat ami jobban inspirál.
én úgy csináltam anno delfineket, hogy lekapcsoltam a villanyt, egy barátnőm tartotta két ujjal a mintát, mögötte zseblámpa, és az árkényát körberajzoltuk :) Minél távolabb lesz a papír a zseblámpától, annál nagyobb lesz, közelebb meg kisebb, értelemszerűen :)
Gyorsan felskicceled a körvonalait, mert aki tartja, annak hamar el fog fáradni a keze :)
Én ezt a szakmát tanultam. Eredetileg a négyzetrácsos megoldás van erre kitalálva, amit a kérdező is említett. Melós dolog, de hatékony. Saját gyerkőcöm falára én megcsinálnám, ha nem lenne kézügyességem magamtól feldobni a 2,5 méteres rajzot! :) Manapság meg ugye ezt váltotta fel a projektor. Ha pontos és szép munkát szeretnél, akkor bizony négyzetrácsozni kell. Amúgy számomra az is pihentető időtöltés volt még a suliban, szívesen csináltam azt is, attól függetlenül, hogy anélkül is simán felrajzolom a falra magam. Amúgy nálam is került egy kis famotívum a gyerkőc sarokba, de azt meg se terveztem előre, csak ahogy a hely és a bútorok adták magukat, felrajzoltam a kacskaringós, egyenetlen fatörzset, ágakat és így tökéletesen passzolt a berendezéshez.
Sok sikert, biztosan nagyon szép lesz a végeredmény, ha már ennyire lelkesen igyekszel és törekszel a tökéletesre!
Papírra már megrajzoltam négyzetrács segítségével. Szuper jól sikerült. Viszont csúszik a tapétázás, festés, de tuti, hogy nagyon szép lesz. :)
Köszönöm!
Már nem aktuális :)
De nagyon köszönöm Neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!