Gyerekszoba fal szín dilemma? Szerintetek?
Szia Kedves Kérdező!
Szerintem szép lenne, ha 3 fal színe zöld lenne, a negyedik pedig zöld-sárga csíkos. Függőleges csíkozással. Én így csinálnám meg. A többi falon / falnál lehetne sárga kiegészítő. Pl. a sárga csíkos fallal szemben sárga függöny. Vagy ha teli fal, akkor sárga kép(ek) a falon. Esetleg sárga kerettel a gyermek fényképei.
Ahogy Te leírtad számomra(!) túl sok lenne. Nem "logikus".
Szia!
Ahogy leírtad, az nekem sok lenne. Ha csak az egyik fal lenne csíkos vagy egyik más színű szerintem az nagyon szép lenne.
Jó nagy hülyeséget tanítottak neked csecsemőgondozás címén :))) A zöld kifejezetten jó babaszobába. Nyugtat, kiegyensúlyoz. "Mellékesen" a sárgával kifejezetten meleggé teszi a szobát.
Függőleges csík: magasítja a szobát.
Vízszintes csík: tágítja a teret.
Ez alapján válassz. És minél szélesebb a csík, annál erőteljesebb a hatás.
Ami szerintem jól mutat: 2 zöld, 2 csíkos
Vagy: 3 zöld, 1 csíkos
A csík-sima-csík-sima nem biztos, hogy jól mutat, de persze attól is függ, hogy mennyit takarnak a bútorok!
Köszönöm! A bútor az egyik hosszú zold falon lennének. A szembe hosszú fal lenne a csíkos, nagyon széles csíkos. Most már a kérdés, hogy a másik két rövid fal milyen színű legyen. Az egyik rövid tuti zold , a másik (ablakos) sárga, de elbizonytalanítottatok. Lehet túl sok. Eredeti elgondolás szerint, mivel sárga-zöld csíkos a hosszú fal, azt hittem jól áll majd, ha egyik oldalt zöld a fál , másik oldalt sárga. :)
A régi szobájuk is sárga zöld volt, csak felül volt sárga, alul zöld és közte bordűr. Most már nagyobbak a gyerekek, nem lesz bordűr. De maga a színkombináció nagyon szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!