Lilakáposzta teszt nektek bevált? Olyan nemű babátok lett, amilyent a szín mutatott?
Lila- bíbor= lány
Rózsaszín- piros= fiú
1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.
2. Vagd apro darabokra.
3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!
4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.
5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.
6. Pisilj egy poharba.
7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!
8. Olvasd le az eredmenyt.
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.
Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.
12
Ezt találtam hozzá:
1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.
2. Vagd apro darabokra.
3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!
4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.
5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.
6. Pisilj egy poharba.
7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!
8. Olvasd le az eredmenyt.
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.
Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany
Lányommal amikor terhes voltam csináltam, és lányt mutatott. Bejött.
Most nem csináltam, most fiam lesz.
Húgomnak lányt mutatott és fia lett.
Én erről életemben nem hallottam, de rettentő gusztustalanul hangzik :D
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, majd írd meg neked bejött-e.
:)
Nálam mindkétszer a 19 hetes uh-n derült ki a neme, én akármennyire kíváncsi voltam, semmi ilyen babaonát nem próbáltam, biztos tök jó játék meg minden, de én halál nevetségesnek éreztem volna magamat pisis káposztalészínt nézegetve :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!