Nappaliban lesz egy kis babasarok. Milyen térelválasztót tennétek a babasarok és nappali közé, kis mértékben?
Szóval a gyerekszobában lenne az állandó helye.
De, egy nagyobb nappaliban lenne egy babasarok, ahol lenne egy kiságy és egy kis 50cm komód. Ezt a sarkot szeretnénk majd estére, ha a pici alszik, elválasztani a nappali fényértől meg ilyenek.
Olyat szeretnénk, ami mobil, tehát nem kell felszerelni, mint pld. a paraván. De a paraván nekem nem tetszik. :(
van ötletetek?
Valami szép függöny? Mobil, ki-be tudod húzni, ha szükséges...
Egyébként kicsit sem értem a kérdést, de az már másodlagos.
Ha van gyerekszoba, akkor miért a nappaliban alszik este? :)
Hát azt én sem értem, hogy miért alszik ott ha van gyerekszoba, de nálunk ikeás fehér virágmintás térelválasztó választja el a mosókonyhát a fürdőszobától, nagyon szép és nem is függöny, ami amolyan ideiglenes megoldásnak tűnhet, rolós, ezért amikor nem kell, akkor feltekered a plafonra, és szinte nem is látszik.
Itt a link: [link]
Ha sötétet szeretnél, akkor pedig ez: [link]
köszönöm a válaszokat. Nos, a gyerekszobában van a nagyobbik gyermekünk, 2,5 éves. Ott lenne egy állandó kiságy. Azonban, mi szülök kialakítottunk a nappaliban egy hálórészt (nagyobb nappalink van), ahol mi szülők alszunk, nagyon jól néz ki, szinte a nappali része, nem is hálós rész. Azért szeretnénk ide a sarokba mégegy kiságyat, hogy éjszaka az első időszakban oda kelljünk hozzá és ne zavarja a két gyermek egymást. De persze majd meglátjuk, hogyan alakul ez majd a gyakorlatban.
:)
fúrni nem szeretnénk, a függönyt sajnos csak így tudnánk felrakni, amúgy én is a függöny mellett szavaznék.
A roló nagyon szép, amit linkeltél utolsó válaszoló. Ezt elküldtem a férjemnek, hogy tud-e vele valamit kezdeni.
Ha nem szeretnél fúrni, akkor én tudnék esetleg segíteni.
Tegyél fel egy kb. 10 cm széles bútorlap keretet, amire felfúrod a függönyt vagy rolót, meg ha nyitva van a függöny, akkor azt annak neki is tolhatod, és jól is néz ki.
Ezt egyébként bármilyen színből megvásárolhatod lapszabászatokban, vagy beépített szekrényeket árusító bútorüzletekben.
Én itt vettem: Stanley Tolóajtó Kft
Budapest XI. kerület, Fehérvári út 89.
fehervari@stanley.hu
Fehér színből a 300 m széles és 260 magas keret 6.150 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!