Nappaliban lesz egy kis babasarok. Milyen térelválasztót tennétek a babasarok és nappali közé, kis mértékben?

Figyelt kérdés

Szóval a gyerekszobában lenne az állandó helye.

De, egy nagyobb nappaliban lenne egy babasarok, ahol lenne egy kiságy és egy kis 50cm komód. Ezt a sarkot szeretnénk majd estére, ha a pici alszik, elválasztani a nappali fényértől meg ilyenek.

Olyat szeretnénk, ami mobil, tehát nem kell felszerelni, mint pld. a paraván. De a paraván nekem nem tetszik. :(

van ötletetek?

2013. szept. 16. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami szép függöny? Mobil, ki-be tudod húzni, ha szükséges...

Egyébként kicsit sem értem a kérdést, de az már másodlagos.

Ha van gyerekszoba, akkor miért a nappaliban alszik este? :)

2013. szept. 16. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Szalagfüggönnyel vagy bambusz paravánnal tök jól nézhet ki. A paravánra akár még játékokat is akaszthatsz neki, hagy nézze őket!
2013. szept. 16. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
.
2013. szept. 16. 14:30
 4/8 anonim válasza:

Hát azt én sem értem, hogy miért alszik ott ha van gyerekszoba, de nálunk ikeás fehér virágmintás térelválasztó választja el a mosókonyhát a fürdőszobától, nagyon szép és nem is függöny, ami amolyan ideiglenes megoldásnak tűnhet, rolós, ezért amikor nem kell, akkor feltekered a plafonra, és szinte nem is látszik.

Itt a link: [link]

Ha sötétet szeretnél, akkor pedig ez: [link]

2013. szept. 16. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Nos, a gyerekszobában van a nagyobbik gyermekünk, 2,5 éves. Ott lenne egy állandó kiságy. Azonban, mi szülök kialakítottunk a nappaliban egy hálórészt (nagyobb nappalink van), ahol mi szülők alszunk, nagyon jól néz ki, szinte a nappali része, nem is hálós rész. Azért szeretnénk ide a sarokba mégegy kiságyat, hogy éjszaka az első időszakban oda kelljünk hozzá és ne zavarja a két gyermek egymást. De persze majd meglátjuk, hogyan alakul ez majd a gyakorlatban.

:)

2013. szept. 16. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:

fúrni nem szeretnénk, a függönyt sajnos csak így tudnánk felrakni, amúgy én is a függöny mellett szavaznék.

A roló nagyon szép, amit linkeltél utolsó válaszoló. Ezt elküldtem a férjemnek, hogy tud-e vele valamit kezdeni.

2013. szept. 16. 15:24
 7/8 anonim válasza:

Ha nem szeretnél fúrni, akkor én tudnék esetleg segíteni.

Tegyél fel egy kb. 10 cm széles bútorlap keretet, amire felfúrod a függönyt vagy rolót, meg ha nyitva van a függöny, akkor azt annak neki is tolhatod, és jól is néz ki.

Ezt egyébként bármilyen színből megvásárolhatod lapszabászatokban, vagy beépített szekrényeket árusító bútorüzletekben.

Én itt vettem: Stanley Tolóajtó Kft

Budapest XI. kerület, Fehérvári út 89.

fehervari@stanley.hu

Fehér színből a 300 m széles és 260 magas keret 6.150 Ft volt.

2013. szept. 16. 16:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnézem az általad ajánlottat is.
2013. szept. 17. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!