Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Gyerekszoba színei? Össze...

Gyerekszoba színei? Össze kell kötnöm a narancssárgát a rózsaszínnel. Szerinted jó lesz?

Figyelt kérdés
Sötétbarna laminált padló. Két fal sima világos narancssárga, a másik két fal viszont csíkos. Kb 15-20 cm széles függőleges csíkok: 2 féle sárga, halványlila, -rózsaszín, -kék, -zöld. Egyik sem rikító, de nem is tompa. Nagyjából 4x4 m-es a szoba. A bútor világos fa narancs díszítéssel. Jó ötlet a színes fal? 6 éves ősszel suliba megy, a kicsi 2 éves, lányok.
2014. febr. 21. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát én ezt így a legkevésbé sem tudom elképzelni, ez szerintem nagyon kaotikus.
2014. febr. 21. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért sok ez így, mert egy gyerekszoba a játékok egyebek révén amúgy is színes, így jojózni fog a szemetek...
2014. febr. 21. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ezt már nem cifráznám ennél is tovább.
2014. febr. 21. 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:
A csíkos falakat mindenképp kerüld. Ha annyira szineset akarsz akkor mint a 4 fal más színű legyen, vagy válassz ki két színt és az egyik alul legyen a másik felül ezt váltogatva falanként.
2014. febr. 21. 15:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért kerüljem a csíkos falat?
2014. febr. 21. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon jól mutat a csíkos fal. A lányomnál az egyik falon vannak csíkok pasztellárnyalatokkal: lila, zöld, sárga, stb. A fiamnál meg barna, sárga zöld és kék árnyalatokkal. Nagyon jól néz ki. Függőleges csíkok egyébként, és mindenhez passzolnak (padló, bútorok, szőnyeg). Mindenkinek tetszett eddig, nem értem, miért kellene kerülni. Ha neked bejön, csináld. :)
2014. febr. 22. 15:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Utánanéztem, a csíkos falakkal lehet a legjobban játszani, ha optikailag módosítani akarsz a szobán. Nálunk alacsony a mennyezet, a függőleges csíkos fal a legjobb megoldás rá. :)

Eldöntöttem, megcsinálom :)

2014. febr. 22. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:

én igy tudom elképzelni :D

[link]

viccet félretéve, szerintem nem lesz gond vele, jol fog kinézni

2014. febr. 22. 16:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves 8.!

Köszi! Picit halványabb lesz, de nagyon szupi a kép! :)

2014. febr. 22. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
kiváncsi vagyok milyen lesz :)
2014. febr. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!