3 hós babám szeme körben úgy néz ki mintha rózsaszínnel ki lenne festve, nem hámlik, nem viszket mi lehet?
Allergiára tippelnék látatlanban. Esetleg enyhe kötőhártya, de nem valószínű, ha nem váladékozik.
Nem ment bele a szemébe valami, ami azóta már ki is jöhetett belőle? Nem váltottatok fürdetőt?
(egyéves korig nem javasolnám a könnycsatorna átmosást, mert kinőhető az elzáródás, részleges dugulás, súlyos esetben konzultálnék mással is- bocs ez durván off volt!)
egy szemész mami:)
Kedves 3as! Erre írtam, hogy konzultálnék mással is, mert ez már súlyos eset.
A többit azért írtam, mert a kérdező babájának látatlanban nem súlyos az állapota, ám sok bőrgyógyász, szemész egyből a könnycsatorna átmosást javasolja. Az ő helyzetében igencsak átgondolnám.
Köszönöm a válaszokat, nem váltottunk fürdetőt és nincs a szemében semmi, nem is váladékozik, nem is dörzsöli.. szóval tényleg olyan mintha halványan rózsaszínnel ki lenne festve alul -felül kb 3 cm körben felül alul meg másfél cm-es körben... majd megnézetjük máshol is... köszi a tippeket!
Ha könnycsatorna elzáródása lenne, akkor amikor sírna akkor pl nem is könnyezne? mert nem szokott sírni... de akkor mondjuk megcsípném vagy vmi... hogy könnyezzen... szörnyű vagyok mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!