Akinek külön szobában alszik kb 2 éves gyereke, kijöhet, amikor akar?
Ezt úgy értem, hogy ajtó be van-e csukva, vagy van rács, vagy szabadon ki-be járkálhat - már ha az ágyból ki tud jönni.
Néha ronda dolognak érzem, hogy rács mögé zárom a gyereket, de ha bármikor kijöhetne, tuti nem maradna ágyban és 6-kor kiverne minket az ágyból, meg öltöztetni, pelust cserélni is könnyebb reggel, ha nem tud elszaladni a lakásban...persze valamikor majd változik ez.
21 hónapos a fiam. Még kiságyban alszik. Próbáltuk a nagyot, de hiányolta a rácsosat, így visszakapta. Éjjel, vagy reggel mindig sír, ha hiányol. A szobája ajtaja alváskor zárva van, de csak azért, hogy ne menjen be a zaj.
Egyébként feléri a kilincset és ki tudja nyitni, de ha én kint vagyok, sosem csukom be. Ő szokott játszani az ajtókkal. Rács csak a konyhán van, de 2 ajtaja van és csak az egyik oldalon cseréltük rácsra, így már oda is be tud menni.
Szóval a mozgását a kiságyon kívül semmilyen módon nem korlátozzuk, de az is csak miatta van, ő kéri még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!