Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Gáz ha a második gyereknek...

Gáz ha a második gyereknek nem kiságya lesz hanem utazó ágya?

Figyelt kérdés
1éves a nagy, 2hónap múlva jön a kicsi. Vagy h csináljam?
2014. jan. 26. 16:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
De második babánál megkérdezni,hogy utazóágyat vesz a normál ágy helyett? Tudom sok dolog van amit második babánál nem tud az ember. Mert gondolom én,hogy annak idején csomo cikket könyvet végig olvasott és talán most is.
2014. febr. 4. 13:58
 32/32 A kérdező kommentje:

1.kérdésemet azért tettem fel,mert nemn akartam hogy a második gyerek is úgy járjon hogy állandóan beveri a fejét,mert az első nem viselte el az ágyvédőt!

2. feltettem úgy a kérdésemet is ha jól tudom hogy az első gyerek menne az utazó ágyba.

3. voltak olyan kedves kommentelők akik irták hogy pénz kérdés nálam e a dolog.

4. az első gyereknek végül vettem ágyat! rendeset! leesés gátlóval

5. igy a kicsi majd megkapja a rácsosat.

6. csak szimplán véleményre voltam kiváncsi.

7. gáz szót nem pedig leminősitésnek irtam- hanem megkérdeztem ámbáron félve.

8. aki nem ismer az nem itél el előreláthatóan.

9. én is szoktam olvasni mindenféle cikket,könyvet gyereknevelésből,de sose vagy csak ritkán tartom be ezeket a dolgokat ,mert ahány ház annyi szokás és a környezetembe is vannak kismamák meg persze ott a védőnő.

Védőnő mellesleg nincs ellenesen az utazóágyban való altatásról állandóan ha megfelelő matracot vesz bele az ember

szép napot, akit megbántottam bocsánat igy le lehet rólamn és a kérdésemről szállni, akinek meg olyAn véleménye van kérem tartsa meg. válaszokat köszönöm

2014. febr. 5. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!